📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
RadnaR napisał/a:
Obsrała zrboje .. teraz będzie do końca życia to odpracowywać
Co Ty kurwa pierdolisz???
Przecież ten film dowodzi, że nie ma w tym ani trochę jej winy...
to pewnie jak te deski z kibla samo zamykające się nie wiem co za debil to wymyślił
konradkonradkonrad napisał/a:
to pewnie jak te deski z kibla samo zamykające się nie wiem co za debil to wymyślił
Mam taką ponad 20 lat i bardzo sobie chwalę. Niestety do wygódki nie pasuje.
Wybitnie coś klinowało szybę przy dolnym zawiasie.
Albo były luzy i skrzydło opadło.
polakwrocek napisał/a:
Możliwe, aczkolwiek ja obstawiałbym bardziej, że wybitnie coś klinowało szybę przy dolnym zawiasie.
Albo były luzy i skrzydło opadło. Choć z drugiej strony można podejrzewać również jako sprawce całej sytuacji to, że wybitnie coś klinowało szybę przy dolnym zawiasie.
Ja był powiedział że krzywo zamontowane i szyba poszła od napięcia przy ruchu
Bo jak dzwi sie same zamykaja, jak i klapa od od kibla ( wyzej ktos wspominal) to bron boze nie wolno ich domknac bo sie uszkodza albo peknaTo były drzwi automatyczne dla idiotów i innych niepełnosprawnych umysłowo. Producent nie wziął pod uwagę normalnych, dobrze wychowanych osob, które zamykają za sobą drzwi i mamy co mamy.
Myślę że wybitnie coś klinowało szybę przy dolnym zawiasie.
sprawdzony sposób na zarobek. też tak robimy.
mamy zakład szklarski no i wiadomo z tego powodu są profity
między innymi takie że szkło jest dla nas (na firmę) darmowe.
No i wstawiamy takie wadliwe szkło w futrynę raz dziennie z samego rana lub na zamknięcie na koniec dnia.
Kto pierwszy rano otworzy ten rozpierdala drzwi a my karzemy płacić za zniszczenie mienia.
no i tak w miesiącu można uzbierać 10-15 tys pln
mamy zakład szklarski no i wiadomo z tego powodu są profity
między innymi takie że szkło jest dla nas (na firmę) darmowe.
No i wstawiamy takie wadliwe szkło w futrynę raz dziennie z samego rana lub na zamknięcie na koniec dnia.
Kto pierwszy rano otworzy ten rozpierdala drzwi a my karzemy płacić za zniszczenie mienia.
no i tak w miesiącu można uzbierać 10-15 tys pln
Jak jest samozamykacz, to się drzwi nie domyka ręcznie, bo się spierdoli. W tym wypadku drzwi były słabsze.
100% jej wina i powinna wyskoczyć z kasy na nowe skrzydło, jak jej nikt tego nie powiedział to już wie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów