📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Połowa tutaj nie pamięta (nie wiem) nawet kto to był Pan Kleks o muzyce (Soundtracku ) do niego tym bardziej. Ich raczej bawiłyby jakieś pokemony, Dragon Ball czy nawet Hannah Montana
@up od Dragon Balla to się odpierdol.
Dragon ball jest klasykiem pamietam zawsze o 16.30 były pustki na podwórku...
Desertsun napisał/a:
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Mamy pierwszego wyznawcę!
Pewno. Będę bronić serii która została po raz pierwszy wydana 24 lata temu. I będę sapał do każdego, kto będzie zaniżał DB do poziomu takiego szmatławca jak pokemony.
W dodatku kleksa też oglądałem za czasów gdy dopiero powstawały w Polsce kanały tematyczne typu cartoon network czy fox kids. A społeczeństwo masowo płaciło za abonament bo telewizja satelitarna dopiero zaczęła raczkować w PL.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów