📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Część 3 tu youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
eee tam. wczesniejsze odcinki lepsze
ja to bym chyba nie wytrzymal tego filmiku na grzybach
kiedys wrzucilem grzyby i wtedy szef zadzwonil ze przyjdzie po cos
do najmilszych ludzi to nienalezal
jak sie tak w chujowa faze wjebalem ze sie zamkalem w pokoju i siedzialem po ciemku ze 1,5 godziny
kiedys wrzucilem grzyby i wtedy szef zadzwonil ze przyjdzie po cos
do najmilszych ludzi to nienalezal
jak sie tak w chujowa faze wjebalem ze sie zamkalem w pokoju i siedzialem po ciemku ze 1,5 godziny
A jednak to gówno weszło na główną... Może i ja zacznę wstawiać jakieś popierdolone filmiki zrobione przez ludzi z niedojebaniem? W chuj piw dostane...
Niech mi ktoś następnym razem przypomni żeby nie wchodzić na sadistica będąc upi*rdolonym heheh.
e tam, ja lubię
Wszyscy nie macie racji. Moja intuicja mi mowi (ewidentnie postmodernistyczny styl nawiazujacy do komunistycznej Polski) ze ruskie daja nam "poradnik" jak sie zachowac po wybuchu nuklearnym. Moze warto sie przygotowac?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów