18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Poradnik Uśmiechu
kumpeltrafilnaharda • 2020-01-22, 11:32

Na trzeźwo i pod wpływem różnych specyfików warto obejrzeć, ale warto obejrzeć i posłuchać tego pod wpływem czegoś

"Każdy alkohol jest bardzo dobry, za wyjątkiem denaturatu który jest dobry." Witold Dębicki
Zgłoś
barni123pl 2020-01-23, 7:23
Bania rozjebana na dwie połowy
Ale swoją drogą to dobrze ma napierdolone pod garem
Zgłoś
JolkiPolkiPL 2020-01-23, 17:29
Te 56 osób co dało Piwo do pieca. Dziękuje,dobranoc.
Zgłoś
bigsexy 2020-01-23, 17:49 1
Justynka99 napisał/a:

Ja pie**olę, nie oglądać po zjaraniu :o

Wyjdź z sadola dziecko.

Ober18 napisał/a:

Cała ta seria ma bardzo dużo treści podprogowych, nawiązań etc. Jest na YouTube druga seria filmików analizujących każdy odcinek poradnika uśmiechu. Dla przykładu, jeśli dobrze pamiętam to odcinek "jak poprawnie jabłko" był o broni nuklearnej. Także to nie są jakieś randomowe, schizowe jazdy, tylko bardzo dokładnie zaplanowane filmy.

I reszta co myśli jak ten pajac wypierdalać na JewTube oglądać filmy o kosmitach.

Szczerze wolę oglądać jak ktoś komuś na mordę sra bo chociaż wiem, że jakiś pojeb wrzuca filmy a nie dziecko co się boi 20 latki z przyklejonymi oczami nagrywając jakieś kurestwo na filtrze VHS.
Zgłoś
23456789 2020-01-24, 6:58
O cho ktoś ty odkrył internet!
Zgłoś
soohar 2020-01-26, 0:36
Chujowy miks i mastering dźwięku, wideo sztos - Majkel Bej może tylko się powstydzić.
Zgłoś
MindBodyLightSound 2020-01-31, 18:21
Justynka99 napisał/a:

Ja pierdolę, nie oglądać po zjaraniu :o

Narkotyki + zdrabnianie własnego imienia w nicku... 500+ też już pobierasz?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów