Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No chyba, że ktoś opowie w minimalnym skrócie i oszczędzi mojego czasu.
wpierdol z samego rana, do południa masa atrakcji, szkoda ze go nie skopała, a potem nie podpaliła i wrzuciła do wrzątku
suka z niej
słoneczko, do zwierzaczków nic nie mam, nie stresuj się tak. posiedzisz trochę na hardzie, to zrozumiesz o co mi chodziło.
"Hidden-camera video of a babysitter slapping an 11-month-old child, throwing things and handling the boy violently was evidence enough for police to charge the 53-year-old woman with battery on a child. The video was recorded on Tuesday in a Mandarin home. The next day, Jeannine Campbell was arrested." - Florida News
jak ktoś jeszcze chce ją zajebać, to palec pod budkę teraz, bo już nudni jesteście z tym. to w końcu nie temat o zwierzakach, tu się nie pisze według wzoru.
Nie wiem czy masz dzieci, ja mam (8 miesięczna córka). Dziecko na filmie nieco starsze. Jeszcze 1,5 roku temu gadałbym tak jak ty, teraz powiem ZAJEBAĆ DZIWKĘ!!! NA STOS Z NIĄ!
Nie wyobrażam sobie takiego cierpienia swojej córki, bo ono niczemu winne. Taki maluch nawet mamie się poskarżyć nie może.
Każdemu, kto podnosi rękę na bezbronne dziecko życzę taki wpierdol i przeruchania dupska, żeby popamiętał na całe życie!
Nie wiem czy masz dzieci, ja mam (8 miesięczna córka). Dziecko na filmie nieco starsze. Jeszcze 1,5 roku temu gadałbym tak jak ty, teraz powiem ZAJEBAĆ DZIWKĘ!!! NA STOS Z NIĄ!
Nie wyobrażam sobie takiego cierpienia swojej córki, bo ono niczemu winne. Taki maluch nawet mamie się poskarżyć nie może.
Każdemu, kto podnosi rękę na bezbronne dziecko życzę taki wpierdol i przeruchania dupska, żeby popamiętał na całe życie!
nie w tym problem, czy się z tym zachowaniem zgadzam czy nie, tylko trochę nudne jest czytanie internetowych napinaczy, którzy wszystkich by zajebali na milion sposobów. to nie jest miejsce, gdzie będziemy analizować przyczyny i potencjalne konsekwencje, zwłaszcza, że w tej sytuacji jest już trochę po ptokach, nie?
Kurcze.. wszystkie sadistiki z forum mogę spokojnie pochłonąć, jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...
Kurcze.. wszystkie sadistiki z forum mogę spokojnie pochłonąć, jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...
ja tak mam z psami, nie przejmuj się ale mimo to, powstrzymuję się od 'nic nie wnoszących' komentarzy
jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...
jak mocno kochasz te dzieciaki?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów