18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
arturro700R 2010-03-22, 22:46
co za kurwisko pierdolne...
Zgłoś
C................c 2010-03-22, 22:47 1
Znów chyba wszedłem na tą marną imitację kultowego Sadistica pełną krzyżowców i internetowych obrońców uciśnionych, którzy ponad zwykłe pierdolenie nigdy nic nie zrobią :/
Zgłoś
.................. 2010-03-22, 22:48
O kuffa, już druga strona komentów, chyba trza będzie zobaczyć w końcu co jest takiego na tym filmiku.

No chyba, że ktoś opowie w minimalnym skrócie i oszczędzi mojego czasu.
Zgłoś
Scarlet 2010-03-22, 22:49
jak ktoś jeszcze chce ją zajebać, to palec pod budkę teraz, bo już nudni jesteście z tym. to w końcu nie temat o zwierzakach, tu się nie pisze według wzoru.
Zgłoś
b................9 2010-03-22, 23:00
świeży materiał
wpierdol z samego rana, do południa masa atrakcji, szkoda ze go nie skopała, a potem nie podpaliła i wrzuciła do wrzątku
suka z niej
Zgłoś
szachu44 2010-03-22, 23:26
~Scarlet a co ty kurwa masz do zwierząt. Chuj tam dziadkami czy dzieciakami czy z ułomnymi chuj ze wszystkimi na którymi się inni znęcają ale od zwierząt to wara.
Zgłoś
Scarlet 2010-03-22, 23:31
@up

słoneczko, do zwierzaczków nic nie mam, nie stresuj się tak. posiedzisz trochę na hardzie, to zrozumiesz o co mi chodziło.
Zgłoś
Asmodea22 2010-03-23, 0:03
i dla tego nie chcę mieć dzieci, pewnie zrobiłabym z nimi to samo co ona
Zgłoś
R................g 2010-03-23, 0:15 4
Reportaż o tym zdarzeniu

Cytat:

"Hidden-camera video of a babysitter slapping an 11-month-old child, throwing things and handling the boy violently was evidence enough for police to charge the 53-year-old woman with battery on a child. The video was recorded on Tuesday in a Mandarin home. The next day, Jeannine Campbell was arrested." - Florida News

Zgłoś
cyklop28 2010-03-23, 0:18 1
Scarlet napisał/a:

jak ktoś jeszcze chce ją zajebać, to palec pod budkę teraz, bo już nudni jesteście z tym. to w końcu nie temat o zwierzakach, tu się nie pisze według wzoru.

Nie wiem czy masz dzieci, ja mam (8 miesięczna córka). Dziecko na filmie nieco starsze. Jeszcze 1,5 roku temu gadałbym tak jak ty, teraz powiem ZAJEBAĆ DZIWKĘ!!! NA STOS Z NIĄ!

Nie wyobrażam sobie takiego cierpienia swojej córki, bo ono niczemu winne. Taki maluch nawet mamie się poskarżyć nie może.

Każdemu, kto podnosi rękę na bezbronne dziecko życzę taki wpierdol i przeruchania dupska, żeby popamiętał na całe życie!
Zgłoś
Scarlet 2010-03-23, 0:24 2
cyklop28 napisał/a:

Nie wiem czy masz dzieci, ja mam (8 miesięczna córka). Dziecko na filmie nieco starsze. Jeszcze 1,5 roku temu gadałbym tak jak ty, teraz powiem ZAJEBAĆ DZIWKĘ!!! NA STOS Z NIĄ!

Nie wyobrażam sobie takiego cierpienia swojej córki, bo ono niczemu winne. Taki maluch nawet mamie się poskarżyć nie może.

Każdemu, kto podnosi rękę na bezbronne dziecko życzę taki wpierdol i przeruchania dupska, żeby popamiętał na całe życie!

nie w tym problem, czy się z tym zachowaniem zgadzam czy nie, tylko trochę nudne jest czytanie internetowych napinaczy, którzy wszystkich by zajebali na milion sposobów. to nie jest miejsce, gdzie będziemy analizować przyczyny i potencjalne konsekwencje, zwłaszcza, że w tej sytuacji jest już trochę po ptokach, nie?
Zgłoś
cyklop28 2010-03-23, 0:29
Tylko widzisz.. film jest dla mnie tak bulwersujący, choć sadistic jestem do szpiku kości... że chciałbym skomentować.. jednak na to co widzę nie przychodzą mi inne frazesy niż tylko ZAJEBAĆ SUCZ!

Kurcze.. wszystkie sadistiki z forum mogę spokojnie pochłonąć, jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...
Zgłoś
Scarlet 2010-03-23, 0:32
cyklop28 napisał/a:

Kurcze.. wszystkie sadistiki z forum mogę spokojnie pochłonąć, jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...

ja tak mam z psami, nie przejmuj się ale mimo to, powstrzymuję się od 'nic nie wnoszących' komentarzy
Zgłoś
R................g 2010-03-23, 0:32
cyklop28 napisał/a:

jednak jeżeli chodzi o dzieciaki to jestem miękka faja.. nie potrafie...

jak mocno kochasz te dzieciaki?
Zgłoś
Wilwarin 2010-03-23, 0:43
cyklop28 napisał/a:

Chyba ci chodzi o to, że jesteś twarda faja jeśli chodzi o dzieciaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem