📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co jej zrobili za to?
a może on się zakurzył że tak nim trzepie?
a może on się zakurzył że tak nim trzepie?
Bym kurwe tak zmasakrowal chyba za takie pastwienie się, ze po zębach by nie doszli kto to...
suka!
Powinno sie teraz tak samo suke potraktowac.. Kilku ochotnikow, ktorzy maja 4 minuty aby poznecac sie na niej.
*00:43 = fail.
*00:43 = fail.
Gdyby to było moje dziecko to zajebałbym tą suke okularami kurwa! na berbecia sie postawi a na chłopa 20 kilka lat juz nie!
mam nadzieje ze ten berbec to przeżył, niby bachor ale jednak szkoda dzieciaka
mam nadzieje ze ten berbec to przeżył, niby bachor ale jednak szkoda dzieciaka
laciek_mocy napisał/a:
a na chłopa 20 kilka lat juz nie!
laciek_mocy napisał/a:
zajebałbym tą suke okularami
ale Ty jeszcze nie masz 20 lat
Osobiście nie lubie dzieci ale to co robi ta baba jest straszne
Suka.
Taką pierdoloną sukę bym wykurwil w pierdolony łeb, przez pare minut zachowywałbym się jak Alkaida ,upierdolić łeb "ALLAHABBA" czy co oni tam wolają
Zajebal bym suke z mila checia co za korwa zero podejscia w dziecistwie pewnie ja tez tak napierdalali i pewnie miala kopleks z powdou masy dzieci sie z niej pewnie nabijaly z podstawowce w dodatku specjalnej"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów