Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mnie to zawsze zastanawia co ten kierowca ma w głowie, albo ile warstw pampersa nosi, że leci po szosie czy po sniegu 250km/h reagujac na polecenia kolesia obok czytajacego kąt i kierunek skretu z zeszyciku na kolanach
Poniosła cię fantazja, w rajdach nie ma takich prędkości.
Zawsze zastanawiało mnie co ci widzowie mają w głowach stojąc tak blisko. A potem płacz bo kto mógł przewidzieć
Nie wiem co mają w głowach, ale zapewne w majtkach mają coś, o czym możesz pomarzyć- jaja
Ja bym tego toru nie przejechał z połową ich prędkości. Pełen szacun za umiejętności.
Lubię wyłapywać rymy gości za które powinien poleciec propsik
Ale on i tak sra w gacie. Im więcej umiesz tym mniej się boisz.
O na przykład takie Pirelli Ice Sottozero J1
Ło dobre zjeby rozbiegali się jak karaluchy gdy ktoś zapalił światło
Ło dobre zjeby rozbiegali się jak karaluchy gdy ktoś zapalił światło
Teraz to i tak luz. Zobacz co debile odpierdalali w czasach Grupy B.
Nie wiem co mają w głowach, ale zapewne w majtkach mają coś, o czym możesz pomarzyć- jaja
Ciekawe na co im sie te jaja przydadza jakby sie w nich takie auto wjebalo, a no tak czekaj, mogliby pisac na sadisticu ze kiedys mieli jaja a teraz im matula dupe podciera :DDDD
Teraz to i tak luz. Zobacz co debile odpierdalali w czasach Grupy B.
Kurła i ta muzyka od starego Kałdi Kłattro. Dzisiejsze pierdziawki nie mają do tego podejścia
podkolorowywać trzeba, do 200 dolatują i wystrzel w drzewo przy takiej prędkości bo nie zareagowałeś na polecenie pilota
podkolorowywać trzeba, do 200 dolatują i wystrzel w drzewo przy takiej prędkości bo nie zareagowałeś na polecenie pilota
Jak nie zareagowałeś? Przecież kierowca i bez pilota widzi zakręt oraz zna trasę może nie tak jak pilot ale zna.
Te samochody są tak zabezpieczone ,że załoga jest bezpieczna nawet przy wypadnięciu z trasy przy 150 na godzinę. Oni naprawdę się tak nie boją jak ty gdy to oglądasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów