kolega w koszulce ladnie poskladal, ten jeden fajfus bez koszulki jak kolega wyzej dantee wspomniał frajerska pała, pierw udaje ze nie bijemy sie potem od tyłu zaczyna goscia dusic, widac ze ma nawet kolega do niego pretensje, jakby w stylu "kolego po co to robisz?" a szmaty jak to szmaty na podłodze, przepraszam, że tak powiedziałem, no dziękuje..
Czujesz zawsze ten silny przymus opowiadania na głos tego, co właśnie zobaczyłeś?
To się wiąże z fizycznym bólem?
jebany śmieć, najpierw zagaduje a potem z partyzanta zaczyna chłopa dusić.
Mamy XXi wiek, a matoły ciągle sądzą, że bandyckie bójki to jakiś klub szachowy z zasadami...
;>>>
Zakładam że wciskasz kit, ale jeśli (1% szansa) to prawda, to za uszkodzenie pijusa duży szacun. Zwłaszcza jeśli się nie ocknie.Dziś pod bankomatem przyjebałem jakiemuś najebanemu cwelowi domagającemu się zapalniczki. Drugi uciekł. Mam nadzieję, że się ocknie i sobie pójdzie, bo kolega papuga mówi, że trochę lipa...
Niestety, z powodów które ostatnio wykładałam Siriuzowi (wykład był długi więc nie piszę ponownie) nie mogę. Bardzo, ale to bardzo przepraszam. Bo moje poglądy na kościółkową przyzwoitość znacie, chętnie bym pokazała.Pokazała bys swoje dupsko. Jestem ciekawy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów