Wyglądał tak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Siemka wytłumaczy mi ktoś dlaczego na kacu zawsze mam dolegliwości żołądkowe(cofki, sahara), a nie np ból głowy jak u większości. Miałem rok temu sadolowe badanie gastroskopie i jest wszystko wporzo. Jest tu jakiś Doktor Quinn ?
@up zasadniczo to jestes jeszcze najebany i dlatego cie glowa nie boli, a zoladek mowi kurwa za duzo tego w siebie wlales. Pozdro twoj doktor Quinn
U mnie bylo podobnie, tylko w odwrotnej kolejnosci
Siemka wytłumaczy mi ktoś dlaczego na kacu zawsze mam dolegliwości żołądkowe(cofki, sahara), a nie np ból głowy jak u większości. Miałem rok temu sadolowe badanie gastroskopie i jest wszystko wporzo. Jest tu jakiś Doktor Quinn ?
Ja też tak mam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów