18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
olives 2016-01-02, 12:15 1
Cos w tym jest, tak mnie wczoraj suszyło...
Zgłoś
Majkij 2016-01-02, 12:16 2
Ten film mnie zadziwił, daję piwo
Zgłoś
ziomus44 2016-01-02, 13:26 1
w co on gra?
Zgłoś
Darth Vader 2016-01-02, 13:33 87
up^

w gre...
Zgłoś
HalfGod 2016-01-02, 14:07
On chyba wszystko tak łyka.
Zgłoś
grudawwk 2016-01-02, 14:21 2
Siemka wytłumaczy mi ktoś dlaczego na kacu zawsze mam dolegliwości żołądkowe(cofki, sahara), a nie np ból głowy jak u większości. Miałem rok temu sadolowe badanie gastroskopie i jest wszystko wporzo. Jest tu jakiś Doktor Quinn ?
Zgłoś
Jozzzek 2016-01-02, 14:29 14
@up zasadniczo to jestes jeszcze najebany i dlatego cie glowa nie boli, a zoladek mowi kurwa za duzo tego w siebie wlales. Pozdro twoj doktor Quinn
Zgłoś
Majkij 2016-01-02, 15:32 1
A czy doktor Quinn to nie była przypadkiem kobieta?
Zgłoś
kaczakaka 2016-01-02, 16:11 7
@up za młodzi, żeby pamiętać.

Trolling is a art.
Zgłoś
SausageSavior 2016-01-02, 18:57 1
ziomus44 napisał/a:

w co on gra?

Color Switch
Zgłoś
facet85 2016-01-02, 19:15
kurwa te butelki były puste...
Zgłoś
t0biash 2016-01-02, 20:12 1
U mnie bylo podobnie, tylko w odwrotnej kolejnosci

"When I get sad I stop being sad and be awesome instead. True story." N.P.H. a.k.a. Barney Stinson.
Zgłoś
f................3 2016-01-02, 22:50
grudawwk napisał/a:

Siemka wytłumaczy mi ktoś dlaczego na kacu zawsze mam dolegliwości żołądkowe(cofki, sahara), a nie np ból głowy jak u większości. Miałem rok temu sadolowe badanie gastroskopie i jest wszystko wporzo. Jest tu jakiś Doktor Quinn ?

Ja też tak mam
Zgłoś
brudny02 2016-01-03, 22:22 1
Daj takiemu łyka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów