📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zjebałeś.
"Kobieta o poranku ziewa. Mężczyzna o poranku ma wzwód.
Przypadek?
Nie sądze."
Ale i tak chujowe.
"Kobieta o poranku ziewa. Mężczyzna o poranku ma wzwód.
Przypadek?
Nie sądze."
Ale i tak chujowe.
Niektórym jakby napisać wprost że jak ziewa to ma otwarty ryj i facet może wtedy tam ładować kutasa do woli to i tak by nie zrozumieli.
Up@ Bo niektórzy mają kobiety i nie muszą ruchać na partyzanta nieboszczyków po-imprezowych.
@up Mi natomiast wydaje się że to krytycznie zbyt mała inteligencja jest tego powodem. A co kto rucha i czy rucha w ogóle to mnie nie interesuje.
@up Mi kur*a? Mi na początku zdania jełopie?
A ja ziewam i mam wzwód to znaczy, że mam sobie robić autofellatio (dla idiotów - smossanie)?
sarkazm napisał/a:
A ja ziewam i mam wzwód to znaczy, że mam sobie robić autofellatio (dla idiotów - smossanie)?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów