no cóż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ani smieszne ani zabawne. poprostu zenujace. co czlowiek jest w stanie zrobic zeby zwrocic na siebie uwage...
szykuj się szykuj bo w pudle będziesz na kiblu wpierdalał
Ciekawe czy herbatę w tym kiblu parzą albo rosołek na niedzielę, Rosołek it's good zupa !
już widziałem różne fetysze na tym portalu, picie moczu, jedzenie kału etc. temu gościowi jeszcze daleko to tamtych artystów, ale jest na dobrej drodze
nie ubiłbym nawet z nim muchy w kiblu
Nie wierze, on to kurwa zrobił..
Mhm...to dlatego ma takie syfy na plecach...
Odpadłem przy 1:18...... Takiego chujostwa tutaj nie było jeszcze.
To miało być śmieszne?
Do tego nagrane z chujowym angielskim bo a nóż sie to komuś spodoba na wsiach całej ameryki i europy i będa chcieli to oglądać...
To miało być śmieszne?
Do tego nagrane z chujowym angielskim bo a nóż sie to komuś spodoba na wsiach całej ameryki i europy i będa chcieli to oglądać...
Do bani, powiało nudą. Jakby zjadł to gówno to byłoby piwo
Nie ma się co dziwić, że szczyl ma takie syfy na ryju i plerach a powiedzenie: "Śmierdzi Ci z pyska jak z dupy tygryska" mówi samo za siebie.
Basika063 napisał/a:
a powiedzenie: "Śmierdzi Ci z pyska jak z dupy tygryska"
hmmm.. nie znałem
czego dzisiejsze dzieciaki nie zrobią za piwo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów