Babka mogła zjechać, ale robić o to taki raban to trzeba mieć coś z deklem.
Ale ty glupi jestes!
A masz ty prawo jazdy?
Jak bys byl kierowca i znal przepisy jebany baranie to sam bys kurwami rzucal.
Ale jestes kierowca piechtochodu i wpierdalasz swoje gownowarte 5 groszy dla samej satysfakcji komentowania.
Chuja klade na ciebie i twoje debilne zdanie...
Idz sobie gdzies zdechnij w spokoju...
Uffff...
Ale twoją starą mógłbym niezaprzeczalnie 😎
gdybyś ne miał problemów ze wzwodem i lubił dzewczynki. a tak, twój chłopak musi cię zadowolić.
Takich melepet to całe mnóstwo, a reporterów bez granic jeszcze więcej
Ale ty glupi jestes!
A masz ty prawo jazdy?
Jak bys byl kierowca i znal przepisy jebany baranie to sam bys kurwami rzucal.
Ale jestes kierowca piechtochodu i wpierdalasz swoje gownowarte 5 groszy dla samej satysfakcji komentowania.
Chuja klade na ciebie i twoje debilne zdanie...
Idz sobie gdzies zdechnij w spokoju...
Uffff...
Ten sfrustrowany baran też wg Ciebie zachował się zgodnie z przepisami czy już mógł je obsrać, bo się biedactwo zdenerwowało?
Jakbym tak reagował na każdego nieogarniętego kierowcę to by mnie zamknęli w psychiatryku. Masz możliwość jechać dalej to jedziesz, a nie drzesz mordę przez okno albo wysiadasz z auta, żeby komuś skopać auto albo spuścić wpierdol. Może masz prawko, ale za to we łbie spore deficyty. Czyli prawka mieć nie powinieneś, bo jako frustrat stwarzasz zagrożenie dla innych, a na drodze nie jesteś sam.
Poza tym nie zesraj się cziłałko :*
Chyba tylko w Polsce, ludzie obrzucając się kurwami i dziwkami potrafią zwracać się do siebie pan/pani 😁 "dziwką to jest PANA matka" genialnie to brzmi 😄
Pan docent powiedział, że żona pana doktora to laboratoryjna kurwa. Wobec tego pan doktor uderzył pana docenta i
powiedział, żeby pan docent w pracy zajmował się czymś innym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów