Ale sie usmialem!
A kim jest Gosiu to nie wiem.
to nieważne i tak już nie żyje
jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.
nie pierdol
Wasserman jest zamieszany w aferę hazardową , ale tylko dlatego ,że znajdował się w komisji do jej badania. Ziobro - jeśli chodzi o aferę gruntową to nic mu nie udowodnili. A kim jest Gosiu to nie wiem. A teraz napiszę dlaczego PO to aferzyści np: Drzewiecki ( dwie akcje:Sobiesiak i urlopy), Drzewiecki, Palikot (jak ładnie w obliczu bankructwa staną na nogi), Piesiewicz (dziwki i narkotyki) i jeszcze kilku innych.Pozdro
w sumie może i racja. Oni wszyscy są chuja warci :/ Ale jednak przewagę w przeginaniu pyty ma PiS - Ziobro "ten Pan nigdy więcej już nikogo nie zabije", Jarek Kaczyński "z ziemi wolskiej do Polski", Lech całujący faceta w rękę oraz "Irasiad", Gosiewski mistrz kreskówek...
w sumie może i racja. Oni wszyscy są chuja warci :/ Ale jednak przewagę w przeginaniu pyty ma PiS - Ziobro "ten Pan nigdy więcej już nikogo nie zabije", Jarek Kaczyński "z ziemi wolskiej do Polski", Lech całujący faceta w rękę oraz "Irasiad", Gosiewski mistrz kreskówek...
PIS ma przewagę w przeginaniu jeśli chodzi o takie wpadki jak wymieniłeś, a PO przoduje natomiast w okradaniu i sprzedawaniu wszystkiego co możliwe. Jakbyś miał wybór kogo wpuścić do swojego domu to kogo byś wpuścił, złodzieja czy komika. Ja wolę się śmiać. Pozdro
P.S. Ziobro nazwał tak lekarza ,który wyłudzał od ludzi kasę i miał sporą śmiertelność wśród swoich pacjentów. Przegiął, to fakt, ale miał podstawy do tego.
peter1987
jesteście nienormalni, pewnie średnia wieku wynosi tu 15 lat, nie macie szacunku dla ludzkiego życia. Większość z was nie ma pojęcia o czym gada, tylko bezmyślnie powtarzacie w kółko "kaczory to kaczory tamto" . Nie jestem za Kaczyńskim ale ta nagonka na nich, i jakieś żarty typu "zimny lech" "kaczka po smoleńsku" to tylko dowód na to że reprezentujecie sobą poziom dna.
Co wy na to by takie wypowiedzi nagradzać dożywotnim banem ?
Spójrz lepiej na swój nick i zastanów się jak zaniżasz poziom sadistica jeśli chodzi o średnią wieku.
A jezeli nie wiesz o czym gadają z tym zimnych lechem to ci powiem. Bo ta cała żałoba była śmieszna i na pokaz. Ludzie sobie poszli zobaczyć na ulice Warszafki jak to sobie karawan z trumną przejeżdża bo na co dzień się to nie zdarz//ORTa, a PiS od razu wyjeżdża z teorią że to ich elektorat. Zapominając o tym że przyszli także zwolenicy tych ludzi którzy także zgineli pod Smoleńskiem.
Luknij także w mediach jak bardzo PiS korzysta na tej tragedii. Rozdawanie zdjęć upadłego Prezydenta przy składaniu podpisów poparcia dla Jarka. PiS zamiast walczyć z programem na wyborach, bedzie teraz jechał na ich nieszczęściu , śmierci Prezydenta PiSu. Bo Prezydentem Polaków na pewno nie był. Zamiast łączyć naród to jeszcze go dzielą a ty mówisz że jesteśmy nienormalni bo napiszemy sobie zimny lech ? no kurwa. Nienormalni to są ci ludzie którzy dążą do podziałów i sami ustalają kryteria Polskości i Patriotyzmu. Bo nieraz miałem nieodparte wrażenie że kto płacze po Preziu ten jest Patriotą, a kto miał chwile refleksji i zadumy nad tą tragedią, po czym wrócił do swojego życia jest od razu żydem i masonem bo za mało płakał na żalobie. Dobrze że nie było zakazu sprzedaży alkoholu bo przynajmiej to była jedyna rozrywka jaką można sobie było zaaplikować w tamtych dniach, bo media tylko truły dupę o tragedii.
Więc tekst po trupach do celu w tej piosence, ma jak najbardziej uzasadnione istnienie.
Wyszli bo byl prezydentem "warszafki" dla ktorej cos zrobil, a to ze nie powinien byc glowa panstwa to inna kwestia.
Reprezentatywny to on nie byl.
Jebać kaczki - te dosłownie i te kreskówkowe
Korwin Mikke na prezydenta
Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP
Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP
zamarli na Helu, zamarli na Wawelu
po trupach do celu, po trupach do celu
nie wierzył nikt, choć wielu wątpiło wielu
a Jarek na to po trupach do celu, po trupach do celu (...)
Jarek, Jarek, przyjaciół ma wielu
każdy chce leżeć na Wawelu
na oczach twoich kraj wylał dziecko z kąpielą
a Jarek na to po trupach do celu, po trupach do celu (...)
Jarek, Jarek – wróci wspomnień czar, Irasiad i Borubar
na oczach twoich cały kraj wylał jak dziecko z kąpieli
po trupach do celu
jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy
co nam obca przemoc wzięła, szablą odbierzemy
po trupach do celu
kocham cię Polsko
[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-05-03, 14:07 ]
Nie drzemy ryja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów