18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
T................o 2010-04-28, 23:22 38
no i jest git też cie kocham polsko że mamy takich ludzi
Zgłoś
vass 2010-04-28, 23:28 53
Teraz Kuba będzie wróg publiczny moherowa nr 1 i szacun dla niego, śmiał się z kaczora i dalej śmieje nie wymięka
Zgłoś
Dildo 2010-04-28, 23:50 9
żydzi

po trupach do celu? no chyba kogoś pojebało
Zgłoś
MalowanyCzłowiek 2010-04-28, 23:55 69
no i prawidłowo, szydzili za życia, szydzą i po śmierci, a nie jak tvn - lechu i jarek z całym PISem do bani i najeżdżanie, a po śmierci łączmy się w żałobie...
Zgłoś
gasiorx 2010-04-29, 0:00 8
haha ale beda mieli przejebane
Zgłoś
adrianm90 2010-04-29, 0:10 1
za co?? blahahahahaha

zajebbidt* ti było

zajebiste to było*

[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-29, 03:32 ]
Staraj się pisywać na trzeźwo
Zgłoś
keyq 2010-04-29, 0:18 2
Żeby była jasność: nigdy nie lubiłem Kaczyńskiego ani innych PiSiorów! To, że "prezydent" zginął w katastrofie też gówno mnie obchodzi, poniekąd nawet cieszę się, że nie będzie kandydował ponownie. Ogromnie mnie wkurwia to, że Jarek startuje w wyborach itd itp.
Jednak co do filmu to odnoszę wrażenie, że Wojewódzki tym razem trochę przegiął.
Zgłoś
Oskarek 2010-04-29, 0:19 5
muzyka smoluchów to prędzej jakiś metal niż to
Zgłoś
Saia 2010-04-29, 0:20 22
Keyq , tylko on wyśmiewa Jarka a nie Lecha , więc nie widzę powodu dla którego nie powinien tego robić. To co robi pis to jest dopiero przegięcie.
Kaczyńskiego na wawel , robienie z niego króla , proroka. Próba zwiększenia poparcia ze względu na martwego brata , to jest właśnie przegięcie.
Zgłoś
N 2010-04-29, 0:23 3
w końcu ktoś powiedział to co wszyscy myśleli ale się srali bo wybory już tuż tuż... może ludzie otrzeźwieją trochę i skończy się cała ta szopka.
Zgłoś
shadowflame 2010-04-29, 0:27 9
I dobrze kufa śpiewają. Taka jest prawda. Wykorzystywanie śmierci brata na kandydaturę. Jeden mały baran nic dobrego dla kraju nie zrobił to i drugi też nic nie dokona.
Reklamuje się PiS że chcą dokończyć dzieło lecha itd... Jak mają kontynuować to co było to ja pi***ole wole palikota na prezydenta już

Co do samego filmiku brakuje mi tylko jednego... Zimnego piwa Lecha na biurku
Zgłoś
d................x 2010-04-29, 0:32 2
bardzo fajne
Zgłoś
Saia 2010-04-29, 0:35 15
shadowflame napisał/a:

Zimnego piwa Lecha na biurku

oraz krwawej marry a na zagrychę kaczka po smoleńsku
Zgłoś
G................a 2010-04-29, 0:40 3
zajebista nuta!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów