📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
no i jest git też cie kocham polsko że mamy takich ludzi
Teraz Kuba będzie wróg publiczny moherowa nr 1 i szacun dla niego, śmiał się z kaczora i dalej śmieje nie wymięka
no i prawidłowo, szydzili za życia, szydzą i po śmierci, a nie jak tvn - lechu i jarek z całym PISem do bani i najeżdżanie, a po śmierci łączmy się w żałobie...
za co?? blahahahahaha
zajebbidt* ti było
zajebiste to było*
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-29, 03:32 ]
Staraj się pisywać na trzeźwo
zajebbidt* ti było
zajebiste to było*
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-29, 03:32 ]
Staraj się pisywać na trzeźwo
Żeby była jasność: nigdy nie lubiłem Kaczyńskiego ani innych PiSiorów! To, że "prezydent" zginął w katastrofie też gówno mnie obchodzi, poniekąd nawet cieszę się, że nie będzie kandydował ponownie. Ogromnie mnie wkurwia to, że Jarek startuje w wyborach itd itp.
Jednak co do filmu to odnoszę wrażenie, że Wojewódzki tym razem trochę przegiął.
Jednak co do filmu to odnoszę wrażenie, że Wojewódzki tym razem trochę przegiął.
Keyq , tylko on wyśmiewa Jarka a nie Lecha , więc nie widzę powodu dla którego nie powinien tego robić. To co robi pis to jest dopiero przegięcie.
Kaczyńskiego na wawel , robienie z niego króla , proroka. Próba zwiększenia poparcia ze względu na martwego brata , to jest właśnie przegięcie.
Kaczyńskiego na wawel , robienie z niego króla , proroka. Próba zwiększenia poparcia ze względu na martwego brata , to jest właśnie przegięcie.
w końcu ktoś powiedział to co wszyscy myśleli ale się srali bo wybory już tuż tuż... może ludzie otrzeźwieją trochę i skończy się cała ta szopka.
I dobrze kufa śpiewają. Taka jest prawda. Wykorzystywanie śmierci brata na kandydaturę. Jeden mały baran nic dobrego dla kraju nie zrobił to i drugi też nic nie dokona.
Reklamuje się PiS że chcą dokończyć dzieło lecha itd... Jak mają kontynuować to co było to ja pi***ole wole palikota na prezydenta już
Co do samego filmiku brakuje mi tylko jednego... Zimnego piwa Lecha na biurku
Reklamuje się PiS że chcą dokończyć dzieło lecha itd... Jak mają kontynuować to co było to ja pi***ole wole palikota na prezydenta już
Co do samego filmiku brakuje mi tylko jednego... Zimnego piwa Lecha na biurku
bardzo fajne
shadowflame napisał/a:
Zimnego piwa Lecha na biurku
oraz krwawej marry a na zagrychę kaczka po smoleńsku
zajebista nuta!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów