18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
qmakk 2013-07-07, 8:48 7
Parodia, tak jak walka koksa z tym striptizerem. Silva zamiast mu zajebac to pajacowal...
Zgłoś
ganji 2013-07-07, 8:54 27
@UP

Żadna parodia. Na chuj pajacował ?
Zgłoś
b................o 2013-07-07, 8:56 1
Taki jego styl
Zgłoś
Escove 2013-07-07, 9:48 1
Ja pierdole... widać, że murzyn, chciał przy szpanować a wyszło jak zawsze.
Zgłoś
Piooner 2013-07-07, 9:50 7
Znawcy wszędzie znawcy.
Zgłoś
łysa_pała 2013-07-07, 9:56 2
Na koniec sędziego chciał jeszcze dojebać.
Zgłoś
b................o 2013-07-07, 10:20 17
Escove napisał/a:

Ja pierdole... widać, że murzyn, chciał przy szpanować a wyszło jak zawsze.

był mistrzem od 2006
Zgłoś
siedlik 2013-07-07, 10:26 6
Nie podal reki jak Radwanska i tak ma.
Zgłoś
Kekolieri 2013-07-07, 11:25 21
Nosz kurwa pajacu jebany, gale sciągam właśnie, specjalnie na MMARocks nie wchodziłem dzisiaj, a tu taki spoiler w tytule.

Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
Zgłoś
kustoszpan 2013-07-07, 12:02 68
Pisz albo "klowna", albo "klauna". Co to kurwa jest "klawn"?

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
zuku73 2013-07-07, 13:32
Weidman to nie jest materiał na mistrza wagi średniej, gdyby Silva mniej pajacował to poskładałby go tak samo jak Chael'a Sonnen'a czy Stephan'a Bonnar'a. Jeśli dojdzie do walki Silva vs Weidman II to Chris może pożegnać się z pasem. Mam nadzieje że to pajacowanie nie miało na celu oddania pasa i przejścia na emeryturę.
Zgłoś
czaki257 2013-07-07, 13:33 5
Tylko kurwa nie napiszesz, że po pierwszej rundzie, i po przegranej walce ściskał mu nie tylko dłoń, ale nawet go przytulił. A taki ukłon na początku, to oddaje więcej szacunku niż uściśnięcie dłoni. Anderson to spoko koleś, tylko przedobrzył z tymi unikami. Weidman zasłużył na mistrza, jak nikt inny.
Zgłoś
Dzyzys 2013-07-07, 13:41 1
Kekolieri napisał/a:

Nosz kurwa pajacu jebany, gale sciągam właśnie, specjalnie na MMARocks nie wchodziłem dzisiaj, a tu taki spoiler w tytule.

No to oprócz piwa, dodatkowo wódka dla autora

"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
Zgłoś
jepet 2013-07-07, 13:44
Sądząc po wypowiedzi końcowej już miał dość bycia mistrzem i do walki podszedł na wyjebaniu. Gdyby naprawdę mu zależało na zwycięstwie to Weidman nie przetrwałby pierwszej rundy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów