📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ten Ciota by rozjebał 99% cwaniaków z sadola, to by dopiero było śmieszne
Widzę, że jeszcze nikt nie wspomniał, czym określano ciotę w zamierzchłych czasach.
Czarownicę, wiedźmę.
Czarownicę, wiedźmę.
na mojej ulicy mieszkała -Slepakura
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@adamZjeb <---- Ciężko znaleźć drugiego użytkownika sodola, którego nick tak dobrze by go opisywał.
"I jesteś ciota" nabiera nowego znaczenia.
Na mojej wsi mieszka rodzina o nazwisku Ciota,ale nikt się z nich nie śmieje,bo 5 braci jak king kongi wychowani na gospodarce i lubią dać w caban.
Ponadto w mojej wsi mieszka jeszcze facet o nazwisku Fiut i rodzina o nazwisku Pupa.
kiedyś tatko mi opowiadał jak chodził po wsi żart,że przychodzi na randkę Fiut do Pupy,a tam Ciota. heheh
Ps. Mam nadzieje,że tego nie czytają
Ponadto w mojej wsi mieszka jeszcze facet o nazwisku Fiut i rodzina o nazwisku Pupa.
kiedyś tatko mi opowiadał jak chodził po wsi żart,że przychodzi na randkę Fiut do Pupy,a tam Ciota. heheh
Ps. Mam nadzieje,że tego nie czytają
czy tylko ja zauważyłem w ostatniej sekundzie ten paluszek świntuszek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów