📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba z kuchni wyszła na ulicę. To się inaczej nie mogło skończyć.
Misiek_KRK napisał/a:
Weź tu teraz powiedz rodzinie, że zginęła pod kołami rowera,
pitteroo napisał/a:
Weź tu teraz powiedz rodzinie, że zginęła pod kołami rowera,
i się przy tym nie śmiej
Dobrze, że podbiegła bo by nie zdążyła tempa niewiasta nadziać się na widełki.
Misiek_KRK napisał/a:
A jak go miała dostrzec jak jechał bez świateł a motorynka ja oślepiała?
Janusz_k napisał/a:
Zakładam, że w realu było jeszcze lepiej widać niż na kamerze. Poza tym nie widzę, żeby się w ogóle rozglądała.
Janusz_k napisał/a:
Bzdury pleciesz widać ewidentnie że babka go widziała tylko nie oszacowała prędkości i myślała ze sie wjebie na zakładkę po motorze, ale przed rowerzystą..
dodatkowo gdy był już niedaleko niej rowerzysta miał w dupie żeby zwolnić w razie W gdy piesza przechodziła.
Dodatkowo ona zamiast iść stałą prędkością to w chwili przed stłuczką ona przyspieszyła, a rowerzysta jeszcze próbował zrobić jakiś tam mini manewr wymijający tak że idealnie się zgrali aby do wypadku doszło.
Najciekawszy fakt iż za piorytet pedalarz uznał podniesienie roweru, a nie sprawdzenie stanu technicznego podwozia poszkodowanej
Czego to nie zrobią dla dotknięcia cycka.
ruske121 napisał/a:
Najciekawszy fakt iż za piorytet pedalarz uznał podniesienie roweru, a nie sprawdzenie stanu technicznego podwozia poszkodowanej
I prawidłowo, po co takiego śmiecia ruszać, który sam wbiega pod pojazdy. Jak gryzie piach, to jednej tępej, świętej krowy, mniej!
Rowerowa pizda powinna iść pierdziec w pasiaki
...jak tu do niej zagadać... Wiesz co Maciuś, pierdolę! Wjadę w nią!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów