📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zdumiewające jak wiele filmików ze styczniowymi failami wychodzi, średnio ze dwa dziennie.
Zgadzam sie z przedmówcą. Niech by to trwało połowe, a nie było tylu powtórzeń.
fajny podklad. brzmi jak pozny wieczor na szaromiejskim blokowisku
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
ta laska spadajaca z konia twarza w kupe byla juz dawno w failach
chociaz i tak sie fajnie ogladalo, gdyby jeszcze nie to dicho...
chociaz i tak sie fajnie ogladalo, gdyby jeszcze nie to dicho...
dobra pierdole was hejty:D dajcie mi nazwy tych nutek bo mój akai 5000 jest zauroczony tym! nutami
Ta z 0:30 dobra jest. Wyszła na zewnątrz by złapać więcej tlenu bo ogień przygasał Więcej takich!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów