📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
żałosne. PIWO!
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
kurwa, jak ja uwielbiam te zasrane kompilacje ! a teraz 100 piw za komentarz proszę
też piszecie polskie znaki po to żeby nie zrobić błędu? żeby inni was nie wyśmiali i nie wyzywali od gimbusów?
Cytat:
nie.też piszecie polskie znaki po to żeby nie zrobić błędu? żeby inni was nie wyśmiali i nie wyzywali od gimbusów?
Piwo za całość i Dire Straits w 3:40
wiekszosc nie widzialem nice
doryjan napisał/a:
kurwa, jak ja uwielbiam te zasrane kompilacje ! a teraz 100 piw za komentarz proszę
Goń się żebraku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów