📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Bardzo ładne. Chcę takie na torcie ślubnym
Wie ktoś gdzie można nabyć coś takiego?
chinska porcelana najlepsza (di best)!
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Bardzo ładne. Chcę takie na torcie ślubnym
Tylko nie wiem czy produkują takich panów młodych. Pewnie na specjalne zamówienie, ale ty i tak weźmiesz dwóch to zniżkę dostaniesz.
Laleczka z własnymi jelitami w dłoniach byłaby taka apetyczna na torcie weselnym...
Tradycyjne dekoracje jakimi są ceramiczne figurki, charakteryzują się delikatnym pięknem i spokojną tematyką. Brytyjska artystka Jessica Harrison ma zdecydowanie mroczniejsze podejście do tego rzemiosła. W jej pracach ceramicznych wykorzystuje tradycję jako punkt wyjścia, jednak cały misterny artyzm polega na dodaniu czegoś więcej z wyobraźni.
Tak powstała figurka "Emily" - leżąca kobieta jest dość spokojna, dopóki nie przyjrzeć się bliżej jej twarzy. Twarz to może za dużo powiedziane, widzimy tutaj jedynie czaszkę i zwisające gałki oczne.
Postać pt "Maria", jest odziana w piękną sukienkę, ubrudzoną krwią. Maria się jednak tym nie przejmuje. Zajęta jest trzymaniem własnych wnętrzności.
Zapraszam do oglądania.
reszta w komentarzu
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Tak powstała figurka "Emily" - leżąca kobieta jest dość spokojna, dopóki nie przyjrzeć się bliżej jej twarzy. Twarz to może za dużo powiedziane, widzimy tutaj jedynie czaszkę i zwisające gałki oczne.
Postać pt "Maria", jest odziana w piękną sukienkę, ubrudzoną krwią. Maria się jednak tym nie przejmuje. Zajęta jest trzymaniem własnych wnętrzności.
Zapraszam do oglądania.
reszta w komentarzu
zajebiocha, chce mieć przynajmniej jedną na swoim biurku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów