📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo jesteśmy dla nich cenni jako tania siła robocza + jesteśmy nacją która utożsamia jakość z ich krajem, dzięki czemu mogą tu byle gówno eksportować za wyższe ceny, niż są u nich na półkach...
Porównanie z jedną z najsilnieszych gospodarek na Świecie.Ok-brzmi uczciwie
Bo ekipa post komunistyczna rządziła tu nadal aż do 2015 roku od upadku komuny i dbała tylko i wyłacznie o własne przywileje i interesy. Przez to kraj stał w marazmie. Elity sie bawiły a klasa robotnicza popadała w coraz większą biede.
Jak tam tak fajnie, to dlaczego na autostradzie widuję auta na niemickich blachach wypełnione po samdach? Niemcy na urlop do Sanoka jadą? Polscy niemcy..
bodzio204 smieszny jestes hehe, a teraz rządzi twój bogobojny Pan który cie rucha na każdym kroku i ma w dupie konstytucje itp, i wierzy w jakieś zamachy bo jego braciszek zginął, weź lepiej zamilcz, albo się poucz bo jutro do gimbazy pewnie śmigasz
W Niemczech jest czasem taniej kupić żywność i alko niż w tej PiSowskiej Polsce gdzie podnoszą ceny na wszystkim żeby całą te patologie 500 plus obdarować.
lakeroll napisał/a:
Ma racje bo o ile inni już się czegoś nauczyli ci znają tylko komunizm no i do niego wracają co zresztą widać. Większość z was myśli że da się przeskoczyć z osła na mercedesa lecz to tylko pobożne życzenia a rozwój społeczny, kulturalny i naukowy trwają lata są bardzo trudne i pracochłonne. Polacy żyją gównie marzeniami a "ciężkiej" pracy brak i mowa tutaj o pracy nad swoją osobą, rodziną, dziećmi to jest ta praca która rozwija daną społeczność a nie ilość posiadanego majątku.@up, to jest jeden z tych co myśli, że pis to zupełnie inna parta niż po psl itd.
Lol, kto w Polsce zarabia 1200 zł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów