Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
weź się...ja lubię
Z tym psem to jakaś ściema albo weterynarz po afrykańskim uniwerku z gówna.
Podaje szczepionkę dożylnie i dezynfekuje łapę bez przystrzyżenia sierści.
Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Jakie męczące są te komentarze.. a ile razy złapałeś za klamkę od kibla w publicznym miejscu, a później zjadłeś np. jabłko, albo ile razy trzymałeś się za poręcz w autobusie, a później jadłeś chociażby chipsy. Wiesz ile osób niem myje rąk w kiblu?! Statystycznie rzecz biorąc to w najlepszym wypadku opierdoliłeś pęto jakiemuś Brajanowi z galerii, albo nawet zjadałeś kawałek jego gówna popijając jego szczynami - smacznego. Ale wielkie poruszenie bo ktoś pocałował psa...
całujecie swoje kobity w trakcie robienia wam lachy ale buziak w polik psa to już jest dla was obrzydliwe
Bo nie ruchamy psów jak ty, głupia zoofilko!
Ale.... Ja byłam poważna xD dla mnie nie istotne czy murzyn, mulat, Azjata czy Europejczyk - dla mnie oni wszyscy to ludzie xD Nie bądźmy rasistami bo to obruci się jeszcze przeciwko nam xD
Gadałam kiedyś z pewną japonką to mówiła że wiele jej się podoba w naszym kraju ale i też dziwi ją wiele rzeczy
i śmieszy, ale nie traktuje nas Europejczyków jak jakieś złe stworzenie xD po prostu się troszkę różnimy
Xd??? serio xd??? Ktoś tu z wiekiem nakłamał przy logowaniu.
Kiedyś gadałaś z japonką -to urocze.
Co do jednego się z tobą zgodzę, z czarnymi się różnimy. Tyle że to "troszkę", to jest w chój bardzo. Od szympansów też się "troszkę" różnimy.
Ale.... Ja byłam poważna xD dla mnie nie istotne czy murzyn, mulat, Azjata czy Europejczyk - dla mnie oni wszyscy to ludzie xD Nie bądźmy rasistami bo to obruci się jeszcze przeciwko nam xD
Gadałam kiedyś z pewną japonką to mówiła że wiele jej się podoba w naszym kraju ale i też dziwi ją wiele rzeczy
i śmieszy, ale nie traktuje nas Europejczyków jak jakieś złe stworzenie xD po prostu się troszkę różnimy
Xd??? serio xd??? Ktoś tu z wiekiem nakłamał przy logowaniu.
Kiedyś gadałaś z japonką -to urocze.
Co do jednego się z tobą zgodzę, z czarnymi się różnimy. Tyle że to "troszkę", to jest w chój bardzo. Od szympansów też się "troszkę" różnimy.
Znowu ktoś gada a się nie zna, z łapki się nie goli
Co ty pierdzielisz?
Nie nazwałbym się co prawda ekspertem, ale mam rodzica weterynarza i widziałem to tysiąc razy.
Zawsze się strzyże do pobierania (Na filmiku chyba pobiera), czy iniekcji ponieważ przez sierść nie widać żyły i nie można się wkłuć.
Poza tym, gość na filmiku robi to w 5 sek. bez stazy, namacania gdzie jest żyła, tymczasem u małych zwierząt czasem może z 10 min zejść na wkłucie.
Zapytaj rodziców.
Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.
poligniot6- najlepiej zorientowany co dzieje się na plebanii od czasu bycia ulubionym ministrantem proboszcza
Cipa niesterylna, idioto znasz się na biologi jest samo-oczyszczająca się nie tak jak stuleja.. nie będę Cie za niewiedze wyzywał bo taki nie jestem może morda psa też się oczyszcza w jakimś procesie, np psy się nie pocą tylko termoregulacją więc buziak gdzie indziej w czoło psa byłby higieniczniejszy niż cmok kurwy w nie wiem klatę ?
twoja stara tez caluje mimo, ze mi dupe lize
A coś ty sie tak ujebał upodobań ludzi? Chcą to niech całują... Byłeś przymuszany do czegoś za gówniarza, że tak wylewasz swoją frustracje?
Jak ktoś lubi zwierzęta, to ma prawo się do nich przytulać czy całować po pysku - wg mnie normalne zachowanie.
Nienormalne to jest oblewanie zwierząt wrzątkiem czy maltretowanie ich, bicie czy przepędzanie kijem. To jest pojebane i nienormalne.
Dopóki są pozytywne emocje w stosunku do zwierząt czy ludzi, to nie widzę problemu, większy problem, kiedy pojawia się agresja czy skłonności sadystyczne lub seksualne na siłę.
Darwina przeczytał, podstawy medycyny zna.
Tamten i z ewolucją i medycyną na bakier.
Jak nie lubicie zwierząt, to macie do tego prawo.
Jak ktoś lubi zwierzęta, to ma prawo się do nich przytulać czy całować po pysku - wg mnie normalne zachowanie.
Nienormalne to jest oblewanie zwierząt wrzątkiem czy maltretowanie ich, bicie czy przepędzanie kijem. To jest pojebane i nienormalne.
Dopóki są pozytywne emocje w stosunku do zwierząt czy ludzi, to nie widzę problemu, większy problem, kiedy pojawia się agresja czy skłonności sadystyczne lub seksualne na siłę.
Ja lubię zwierzęta i nie całuje ich po pysku, jestem jakiś dziwny?
Ja lubię zwierzęta i nie całuje ich po pysku, jestem jakiś dziwny?
Logikę już miałeś w szkole? Masz prawo =/= musisz. To,że masz prawo żyć, nie znaczy, że musisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów