Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Poligon, widzę, że ze szkoły wróciłeś? Dzień dobry, miło Cię widzieć.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Podaje szczepionkę dożylnie i dezynfekuje łapę bez przystrzyżenia sierści.
Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Prędzej bym jego pocałował niż ciebie skunksie jebany
Prędzej bym jego pocałował niż ciebie skunksie jebany
A może jakieś konkrety? Powiedz jakby twój kumpel wylizał sobie jajca i rowa to też byś go całował? A może właśnie to u ciebie normalne i dlatego nie widzisz w tym żadnego problemu?
całujecie swoje kobity w trakcie robienia wam lachy ale buziak w polik psa to już jest dla was obrzydliwe
całujecie swoje kobity w trakcie robienia wam lachy ale buziak w polik psa to już jest dla was obrzydliwe
Swojej knagi się nie brzydzę : D , ale jakby moja laska zjadła na spacerze jakąś zdechliznę, zesrałą się po czym wylizała sobie rowa to miałbym opory żeby jej dać buzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów