📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Słusznie, nikt ich wcześniej nie wycałował po pysku
mygyry napisał/a:
Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Poligon, widzę, że ze szkoły wróciłeś? Dzień dobry, miło Cię widzieć.
mygyry napisał/a:
Nie wiem, może admin opowie.
mygyry napisał/a:
Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.
Z tym psem to jakaś ściema albo weterynarz po afrykańskim uniwerku z gówna.
Podaje szczepionkę dożylnie i dezynfekuje łapę bez przystrzyżenia sierści.
Podaje szczepionkę dożylnie i dezynfekuje łapę bez przystrzyżenia sierści.
mygyry napisał/a:
Prędzej bym jego pocałował niż ciebie skunksie jebany
gorczanska napisał/a:
Prędzej bym jego pocałował niż ciebie skunksie jebany
A może jakieś konkrety? Powiedz jakby twój kumpel wylizał sobie jajca i rowa to też byś go całował? A może właśnie to u ciebie normalne i dlatego nie widzisz w tym żadnego problemu?
mygyry napisał/a:
całujecie swoje kobity w trakcie robienia wam lachy ale buziak w polik psa to już jest dla was obrzydliwe
Ten drugi niby boi się igły, ale pokaż mu strzykawkę z nabitą heroiną to pierwszy ustawi się w kolejce. Drugi w kolejce wziąłby nawet z tej samej igły
sensualna napisał/a:
całujecie swoje kobity w trakcie robienia wam lachy ale buziak w polik psa to już jest dla was obrzydliwe
Swojej knagi się nie brzydzę : D , ale jakby moja laska zjadła na spacerze jakąś zdechliznę, zesrałą się po czym wylizała sobie rowa to miałbym opory żeby jej dać buzi.
Ale ten człowiek się drze... :/ jakby go do rzeźni prowadzili. A ten piesek jest bardzo rozkoszny <3 w końcu jest coś uroczego na sadisticu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów