18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
okanslig 2011-08-29, 0:18
Tylko lipa jak ktos pracuje w kostnicy.
Zgłoś
androgenius 2011-08-29, 0:40 33
@up
Podgrzać nie umiesz?

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Robster 2011-08-29, 9:13 2
Ja myślę, że porównanie nietrafione. Kto ma/miał laskę, to chyba wie ile kupi w stosunku do rzeczy przymierzonych. To prawie tak, jak trafić 6 w lotku.
Zgłoś
h................a 2011-08-29, 9:56 21
@up Ty ze swoją laską na zakupy chodzisz? Ty jeleniu...
Zgłoś
brylant1412 2011-08-29, 11:31 1
hiperbolizacja-dodał bym jeszcze ty łosiu

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Fakerę 2011-08-29, 13:33 2
''Dobre porównanie'' ... I za to właśnie nie dam piwa :/

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
brightfly 2011-08-29, 16:59
Ja sie pytam kto pisze takie głupoty... ZDECHNIJ!
Zgłoś
smagal 2011-08-29, 18:58
ale gowno i do tego ma tyle piw. jak juz ktos wspomnial niewiele rzeczy z tego co przymierzy dziewczyna, pozniej je kupi
Zgłoś
zbronkoo 2011-08-29, 19:34 2
chodzi o uczucie, panowie, o uczucie!

życie chuj.

lastfm.pl/user/zbronkoo
Zgłoś
creepa 2011-08-29, 20:28
@zbronkoo
zgiń, przepadnij. albo przynieś mi piwo.

w głębi duszy każdy z nas jest psychopatą, lecz nie każdy ma odwagę się ujawnić.
Zgłoś
zbronkoo 2011-08-30, 0:24 1
@creepa
moge przyniesc piwo, ale pijemy razem, a ty sprobujesz mnie przepic.

życie chuj.

lastfm.pl/user/zbronkoo
Zgłoś
creepa 2011-08-30, 17:13
@zbronkoo
spokoooo ;*

w głębi duszy każdy z nas jest psychopatą, lecz nie każdy ma odwagę się ujawnić.
Zgłoś
g................0 2011-09-17, 22:45
ty chyba nigdy nie byłeś na zakupach z kobietą...
Zgłoś
Teodorr 2011-12-04, 16:03
Czasem przymierzam po to, by isc do innego sklepu i tez przymierzyc, by moc potem porownac i niekoniecznie kupic
Abstrahujac czy powinnam to porownac do rozbierania sie przed wieloma facetami by sprawdzic ktoremu najlepiej stanie? Troche nietrafne to porownanie.... Ale ok. Nie wglebiajac sie w temat, wydaje sie nawet realne.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów