Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W większości cywilizowanych krajów to normalna praktyka że pedalarz jedzie jak każdy inny pojaz "środkiem pasa" i nazywa się to "primary position" - a nawet jak nie jedzie , to np w UK rekomenduje sie jazdę 1,5 m od krawędzi.
,,W większości cywilizowanych ..........,, chyba pojebanych krajów,
bo to , że daje się jakieś z dupy wzięte przywileje pedalażom, pieszym na ulicach, czyli generalnie drogach dla pojazdów samochodowych,
a nie uczy wyobrażni, ostrożności , obarczając za wszelkie zdarzenia kierowców, jest chore z założenia
bo to , że daje się jakieś z dupy wzięte przywileje pedalażom, pieszym na ulicach, czyli generalnie drogach dla pojazdów samochodowych,
a nie uczy wyobrażni, ostrożności , obarczając za wszelkie zdarzenia kierowców, jest chore z założenia
Chore to są stosunki sadoli z ich psami. Ruchają się z nimi po piwnicach i jebie im się we łbie. Chore jest też to że część z nich ma prawo jazdy. I od tego wszystkiego potem pierdolą po internetach że nienawidzą wszystkiego. Motopizdeczek, pedalarzy, ludzi.... tylko te swoje zmolestowane pieski kochają. Pojeby.
jechał by zgodnie z przepisami przy krawędzi jezdni to może by tego uniknął, trzeba przestrzegać przepisów, Porsche nie przestrzegało i się rozjebało, pedalarz nie przestrzegał i się wyjebał.
No właśnie trzeba przestrzegać przepisów. Rowerzysta nie ma się trzymać kurczowo prawej krawędzi i wydupcyć na pierwszej lepszej koleinie, tylko tak jak każdy inny pojazd ma zajmować JEDEN PAS RUCHU. A akurat oczywistą sprawą jest, ze jadąc w dół, ze znaczną prędkością, na kolarce, która ma wąską kierownicę dającą dużą bezwładnosć przy skręcie potrzebuje ZNACZNIE szerszy korytarz niż babcia na składaku bujająca się 10 km/h z warzywniaka. Tak więc póki trzyma się jednego pasa ruchu, a nie skacze od lewej strony drogi do prawej, to jest OK. Ciekawe, czy ty samochodem też trzymasz się kurczowo prawej krawędzi a nie wykorzystujesz cały pas ruchu (który jest zazwyczaj o połowę szerszy niż samochód) w zależności od geometrii drogi
Sam jestes pojebany
Nie dosc ze jestes niedouczony to glupi
Od kiedy to drogi sa dla pojazdow samochodowych??? Chyba ze u Ciebie na wsi
Drogi sa dla wszystkich uzytkownikow debilu a nie dla pojazdow samochodowych.
Mam nadzieje ze kiedys potracisz jakiegos pedalarza i pojdziesz siedziec za swoja tepote i bezmyslnosc
Sam jestes pojebany
Nie dosc ze jestes niedouczony to glupi
Od kiedy to drogi sa dla pojazdow samochodowych??? Chyba ze u Ciebie na wsi
Drogi sa dla wszystkich uzytkownikow debilu a nie dla pojazdow samochodowych.
Mam nadzieje ze kiedys potracisz jakiegos pedalarza i pojdziesz siedziec za swoja tepote i bezmyslnosc
u mnie na wsi wszyscy wiedzą, że ja lubię napierdolony szybko jeżdzić,
więc się chowają skurwysyny w snopkach,
ale.........trafię, kiedyś jakiegoś chuja, mam nadzieję
a materiał z rejestratora bedzie tutaj, na hardzie
jechał by zgodnie z przepisami przy krawędzi jezdni to może by tego uniknął, trzeba przestrzegać przepisów, Porsche nie przestrzegało i się rozjebało, pedalarz nie przestrzegał i się wyjebał.
właśnie jechał zgodnie z przepisami do osi jezdni kolego. miał do tego 100% prawo.
właśnie jechał zgodnie z przepisami do osi jezdni kolego.
blogzmiasta.pl/rowerem-po-prawej-stronie/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów