📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jechał by zgodnie z przepisami przy krawędzi jezdni to może by tego uniknął, trzeba przestrzegać przepisów, Porsche nie przestrzegało i się rozjebało, pedalarz nie przestrzegał i się wyjebał.
Cytat:
Jakim prawem ten chuj jedzie środkiem pasa?
Po to żeby jakaś tępa kurwa z małym fiutem go widziała. Tutaj nie widziała i sztuczka się nie udała.
orginalny sposob na skarcenie pedalarza... no ale kazdy sposob jest dobry
Hollow_Man napisał/a:
jechał by zgodnie z przepisami przy krawędzi jezdni to może by tego uniknął, trzeba przestrzegać przepisów, Porsche nie przestrzegało i się rozjebało, pedalarz nie przestrzegał i się wyjebał.
To wina jest nagrywającego, zajechał drogę Porsche.
Porsche nie powinno tam wyprzedzać bo.ciagla
Rowerzysta nie powinien jechac środkiem pasa.
Dobrze tak pedalarzowi. Szkoda samochodów.
kurwa drą pizdę zawsze, nie wiadomo co się stało, ale drą pizdę! Człowiek się osra już z samego krzyku, bo kogoś musiało zabić, że takie darcie słychać, ale nie, bo się przestraszyła troszkę tylko...
Kurwiarz Jebany szkód tylko narobił i nie zdechł. Mam nadzieję że tego pana jeszcze na HARDZIE zobaczymy.
Przed otrzymaniem prawa jazdy powinno być obowiązkowe 2 lata zapierdalania na rowerze. Niektórzy muszą się stopniowo przyzwyczaić do większej prędkości i obecności innych pojazdów na drogach
W większości cywilizowanych krajów to normalna praktyka że pedalarz jedzie jak każdy inny pojaz "środkiem pasa" i nazywa się to "primary position" - a nawet jak nie jedzie , to np w UK rekomenduje sie jazdę 1,5 m od krawędzi.
Jakoś pedalarza widzicie że środkiem pasa jedzie, ale jakoś geja w białym ciotowozie wyprzedzającego na podwójnej ciągłej to już nie.
LaChupacabra napisał/a:
Jakoś pedalarza widzicie że środkiem pasa jedzie, ale jakoś geja w białym ciotowozie wyprzedzającego na podwójnej ciągłej to już nie.
1 zasada sadistica. Jedziesz jednośladem jesteś pizdą a jaką zależy od tego czym się poruszasz, przeczytaj sobie regulamin.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów