Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno i drugie p🤬dy bo jeden wp🤬la się przed sam nos a drugi przyśpiesza kiedy ten pierwszy się wp🤬la. Obaj do utylizacji.
mateuszsick napisał/a:
Jedno i drugie p🤬dy bo jeden wp🤬la się przed sam nos a drugi przyśpiesza kiedy ten pierwszy się wp🤬la. Obaj do utylizacji.
Co Ty gadasz czlowieku. Porsche sie wp🤬liło na chama. Kierowca auta na lewym pasie jechał po swoim torze jazdy i ze swoją w miare stałą predkoscią. Dobrze ze ma nagranie. Co to w ogole za kurewski zwyczaj wymuszania pierszenstwa , zwlaszcza wjezdzajac z prawego pasa.
[ Dodano: 2025-02-06, 14:00 ]
flejtuch napisał/a:
Teraz pójdzie na copart i polaczek kupi aby rwać dupy
miałem napisac ze za kilka miesiecy bedzie na otomoto od sprzedawcy "Lux Auta z USa" jako bezwypadkowy albo po lekkiej kosmetyce.
Pablohasan85 napisał/a:
Co Ty gadasz czlowieku. Porsche sie wp🤬liło na chama. Kierowca auta na lewym pasie jechał po swoim torze jazdy i ze swoją w miare stałą predkoscią. Dobrze ze ma nagranie. Co to w ogole za kurewski zwyczaj wymuszania pierszenstwa , zwlaszcza wjezdzajac z prawego pasa.
miałem napisac ze za kilka miesiecy bedzie na otomoto od sprzedawcy "Lux Auta z USa" jako bezwypadkowy albo po lekkiej kosmetyce.
🍻 Dokładnie tak było. Teraz wszędzie takich Miszczów pełno, później jeszcze z pretensjami, bo swojej winy nie widzą 🤣
Prosty napisał/a:
Zjeb z porsche...
Jakie tam porsche toż to wieśwagen z doklejonym znaczkiem.
Ale dobrze wykminili, że więcej zarobią na sprzedawaniu SUVów ze znaczkiem niż 911.
Ważne że sąsiad zobaczy znaczek i wk🤬i się bardziej.
Gdyby ryży z kamerką utrzymywał taką odległość jak na początku filmu to by pewnie problemu nie było. Przy ładowaniu się Porsche z premedytacją skrócił dystans. Oczywiscie nie bronię tego chama z Porsche… Ale walić tych i tych.
@Tomaxis: nie, j🤬 tylko tych wp🤬laczy przed machę, na c🤬j się parówa p🤬lona pcha jak widzi, że nie ma miejsca na jego zj🤬e pseudoporsze i że zabiera bezpieczny odstęp nagrywającemu od pojazdu z przodu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie