Skośnooki zna się na rzeczy i potrafi zrobić auto ze smakiem. Samochód to Porsche 911 993 RWB. Według mnie efekt pracy wykręca suty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jebani wszystko podrobią.
To japończycy a nie chińczycy, żeby podrabiać. Poza tym, ta firma zajmuje się profesionalnym tuningiem porsche.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Piwo dałem Ci przez przypadek i ubolewam nad tym ;/
Widze, ze zaczelo sie odkurzanie Joemonstera... za rok bedziemy czytac gowna z poczatkow JM jak tak dalej pojdzie.
szogun666 napisał/a:
@2up Zobacz napisy końcowe a potem się wypowiadaj pseudo ekspercie od porsche...
"RWB/RAUH-Welt BEGRIFF is a Porsche tuner located in Japan. "
Ale typek akurat z Tajlandii jest, na końcu jest napisane...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nieźle jak na samochód ulepiony z gotowanego ryżu.
jak dla mnie i tak za wiele nie zmienił choć trzeba przyznać że sztuka to nie łatwa
no offense, ale gdzie tu smak ? takiego wieśniactwa nie widziałem od czasów NFS:U2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów