Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przeciętną klasę średnią, niską i średnio-wyższą NIGDY nie będzie stać na takie porshe, te klasy pracują na ten ułamek procenta, czyli jak to bardzo fajnie MaratHS wytłumaczył, na tych "debili". Tak działa świat. 99% ludzi robi na 1% ludzi i coraz bardziej się proporcja powiększa, bo pieniądz robi pieniądz, a bieda tylko może się pogłębiać.
Nie mówię, że trzeba akceptować bylejakość i podporządkować jej swoje życie, ale... kurwa, ja tam lubię moje sprane spodnie, pordzewiałą V6-tkę i nisko płatną pracę w której spędzam więcej czasu niż w domu. Forsy do trumny i tak nie zabiorę.
Tylko co to za życie jebać do starości na kogoś i z bólem serca wydać hmm 6-8tyś na wakacje za granicą z rodziną RAZ w roku i odmawiać sobie wszystkiego co kosztuje więcej niż dniówka w robicie...
Bo debile nie boją się działać. Rozsądny człowiek się zabezpiecza, a jak rozkręca jakiś biznes to mały i lokalny, co jak nie trudno się domyśleć, zyski też są małe i lokalne. Debile się nie boją i ryzykują. Zobacz, że najlepsze/najładniejsze laski mają właśnie debile, bo nie boi się podejść i zagadać, a jak się nie uda to chuj z tym jebał ją pies, albo będzie ją gnębił aż ją złamie... Debil nie ma czegoś takiego jak poczucie wyzyskiwania, wstydu czy nieśmiałości, on po prostu działa i ma w dupie resztę.
Tak sobie to tłumacz. To jest inna rozszerzona wersja PRLowskiego myślenia że jak bogaty to debil i nakradł.
Bo debile nie boją się działać. Rozsądny człowiek się zabezpiecza, a jak rozkręca jakiś biznes to mały i lokalny, co jak nie trudno się domyśleć, zyski też są małe i lokalne. Debile się nie boją i ryzykują. Zobacz, że najlepsze/najładniejsze laski mają właśnie debile, bo nie boi się podejść i zagadać, a jak się nie uda to chuj z tym jebał ją pies, albo będzie ją gnębił aż ją złamie... Debil nie ma czegoś takiego jak poczucie wyzyskiwania, wstydu czy nieśmiałości, on po prostu działa i ma w dupie resztę.
No to kolega nam dał wykład, jak osiągnąć sukces w biznesie i miłości Po prostu trzeba być debilem, ja dodam od siebie, że jak taki debil ma jeszcze pochodzenie żydowskie, to już sukces murowany
Tak z ciekawości, jesteś debilem?
Tłumaczyć jak debilom.
dobrze gadasz ale z tym jezusem w podpisie to przesadziłeś
@Syn_Milionera
A gdzie ja napisałem że się nakradł? To że Ty masz taki pogląd i próbujesz mi go podpisać nie oznacza, że ja twierdzę, że każdy bogacz to jebany złodziej.
@air_jordan_show
A dlaczego przesadziłem? Zewsząd próbuje się nam wmówić, że życie jest największą wartością co jest błędne. Gdyby życie było największą wartością Jezus nie oddałby swojego życia za nas (o ile Jezus jest prawdziwy) ludzie nie ginęliby na wojnach, nie byłoby protestów, manifestacji czy strajków, bo życie jest największą wartością.
Największą wartością jest Idea. Nic tak nie jednoczy ludzi jak właśnie idea, ludzie oddawali życie za ideę, w ogóle całe nasze życie opiera się na niej. Gdyby nie idea nie byłoby samochodów i całego rozwoju technologicznego, bo naszym najważniejszym celem w życiu byłoby przeżycie.
najlepsze laski maja Ci "debile" bo maja w kurwe kasy a szmaty leca na hajs, ot co.
Zycie nie jest najwieksza wartocia? to co jest ? pieniadz? no chyba cie pojebalo.
Choć nie generalizujmy, nie wszystkie kobiety to jebane szmaty które tylko czekają aby zostać zabolcowane przez spasionego bogacza. Jest wiele rozsądnych a w dodatku ładnych kobiet, ale o takich się nie mówi no bo większą sensację i skok ciśnienia powodują puszczalskie szmaty.
drago_o Świetnie do ująłeś, właśnie o taki charakter chuja mi chodziło (oczywiście w nieco pozytywnym sensie).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów