Wyklepie się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla niego takie autko to jak dla nas guma do żucia, typowy zawód syn bo patrząc na mordę wiedzy tam nie widzę
zawód: Syn
"miszcz" prostej
Na pierwszy rzut oka to to auto wygląda jakby wymagało wyklepania zanim się roztrzaskało.
monczao napisał/a:
Kurwa, skąd takie debile mają forsę?
Bo debile nie boją się działać. Rozsądny człowiek się zabezpiecza, a jak rozkręca jakiś biznes to mały i lokalny, co jak nie trudno się domyśleć, zyski też są małe i lokalne. Debile się nie boją i ryzykują. Zobacz, że najlepsze/najładniejsze laski mają właśnie debile, bo nie boi się podejść i zagadać, a jak się nie uda to chuj z tym jebał ją pies, albo będzie ją gnębił aż ją złamie... Debil nie ma czegoś takiego jak poczucie wyzyskiwania, wstydu czy nieśmiałości, on po prostu działa i ma w dupie resztę.
Niestety dobry samochód czy motocykl to nie wszystko. Trzeba mieć coś jeszcze w głowie.
W XXI wieku da sie robic kase na byle czym. PewDiePie robi miliony na kreceniu niedojebanych filmow na youtube.
Jak Porshe w coś zajebie, to tyle ludzi do pomocy. Jakbym tak pizdnął swoją Corsą B, to pewnie nikt nie zwróciłby uwagi
Ale tu wszystkich dupa boli, że komuś się lepiej powodzi. Nawet jeśli ma zawód "syn", to co komu do tego. Jeszcze trochę i zwieracze pękną.
Ja pierdole nowa 918.... Człowieka nawet ze 20 lat nie będzie stać na taka furę a ten z bananem ładuje się w żywopłot... Pewnie jutro dostanie nowe...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów