Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś kto zarabia na życie jeżdżąc i pokonuje tysiące kilometrów miesięcznie powinien teoretycznie być najlepszym kierowcą na drodze... POWINIEN...
A tu taki kurwa jebany złamas jedzie sobie mając wyjebane na wszystko.
Ma łeb 2 metry wyżej od kierowcy normalnego samochodu więc widzi więcej. Widzieć powinien z daleka, że samochody stoją ale kurwa nie, głowa w dupie głęboko i leci sobie z pamięciówy bo wczoraj przecież tam nic nie stało to ma czas popierdolić sobie na cb, popisać smsy, porozglądać się po falujących łąkach, zwalić konia swojemu chłopakowi i jeszcze kawkę sobie zaparzyć ale na patrzenie kurwa przed siebie to już nie za bardzo.
I tak zaraz się znajdzie zjeb pierdolący, że o chuj mi chodzi bo przecież "ogarnął" i po trawie poleciał a nie wjebał się w kolumnę stojących i widocznych z daleka aut.
To z góry ci odpowiem: dobry kierowca to nie taki co potrafi nie zabić kogoś i "jakoś wyjść" z takiej akcji tylko dobrym kierowcą jest ten, który nie dopuści do takiej sytuacji.
popierdolić sobie na cb, popisać smsy, porozglądać się po falujących łąkach, zwalić konia swojemu chłopakowi i jeszcze kawkę sobie zaparzyć ale na patrzenie kurwa przed siebie to już nie za bardzo.
Jestes troche nie na czasie, teraz kierowcy ogladaja sobie filmy podczas jazy autostradą, hard cory graja nawet w gry, fakt nie wymagajacej stałej uwagi ale jednak rozpraszajace.
I to jest jebana mentalność pierdolonego chuja za kierownicą tira.
Ktoś kto zarabia na życie jeżdżąc i pokonuje tysiące kilometrów miesięcznie powinien teoretycznie być najlepszym kierowcą na drodze... POWINIEN...
A tu taki kurwa jebany złamas jedzie sobie mając wyjebane na wszystko.
Ma łeb 2 metry wyżej od kierowcy normalnego samochodu więc widzi więcej. Widzieć powinien z daleka, że samochody stoją ale kurwa nie, głowa w dupie głęboko i leci sobie z pamięciówy bo wczoraj przecież tam nic nie stało to ma czas popierdolić sobie na cb, popisać smsy, porozglądać się po falujących łąkach, zwalić konia swojemu chłopakowi i jeszcze kawkę sobie zaparzyć ale na patrzenie kurwa przed siebie to już nie za bardzo.
I tak zaraz się znajdzie zjeb pierdolący, że o chuj mi chodzi bo przecież "ogarnął" i po trawie poleciał a nie wjebał się w kolumnę stojących i widocznych z daleka aut.
To z góry ci odpowiem: dobry kierowca to nie taki co potrafi nie zabić kogoś i "jakoś wyjść" z takiej akcji tylko dobrym kierowcą jest ten, który nie dopuści do takiej sytuacji.
Oni i tak rozpędzają sie do takiej prędkości, żeby zwiększyć sobie drogę hamowania do półtorej kilometra. I tak ten pewnie wypatrzył sytuację z 300 metrów.
No ale przyznaję się że choć sam mam Panamerę to nie ogarnąłbym takiej akcji jak na filmiku.
Kolejne Porsche na sadistic. I to mi się podoba! I co gdzie te komentarze typu "Co z tego że koni kupa jak kierowca dupa?"
No ale przyznaję się że choć sam mam Panamerę to nie ogarnąłbym takiej akcji jak na filmiku.
Tatuś kupił?
allegro.pl/oferta/model-porsche-panamera-1-18-nowy-czarny-welly-7992575106
Kolejne Porsche na sadistic. I to mi się podoba! I co gdzie te komentarze typu "Co z tego że koni kupa jak kierowca dupa?"
Dasz się przejechać?
film nie na hardzie
Dasz się przejechać?
Po co chcesz go przejechać? Psa rozjedziesz, a pójdziesz siedzieć jak za człowieka. Nie warto...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów