To mazda jest przecież
przyznaję że oparłem sie ściśle na oryginalnym opisie. Niestety juz nie mam możliwości edytowania tematu cokolwiek by to nie było...
O godzinie 12:55 14 maja Biuro Bezpieczeństwa Publicznego Xudong otrzymało alarm, mówiąc, że doszło do wypadku drogowego na skrzyżowaniu obwodnicy Dongfang Road. Policja szybko przybyła na miejsce zbrodni, jadąc wzdłuż Dongfang Road z południa na północ, utrudniając pieszym z powodu niewłaściwej obsługi, raniąc trzech pieszych, a rannych zabrano do szpitala bez zagrożenia życia. Obecnie kierowca jest kontrolowany przez policję, a kierowanie pojazdami pod wpływem alkoholu i narkotyków zostało wstępnie wykluczone. W momencie zdarzenia Zhang Moumou (mężczyzna, 75 lat) prowadził minibus
napisy na końcu wszytko tłumaczą.
O godzinie 12:55 14 maja Biuro Bezpieczeństwa Publicznego Xudong otrzymało alarm, mówiąc, że doszło do wypadku drogowego na skrzyżowaniu obwodnicy Dongfang Road. Policja szybko przybyła na miejsce zbrodni, jadąc wzdłuż Dongfang Road z południa na północ, utrudniając pieszym z powodu niewłaściwej obsługi, raniąc trzech pieszych, a rannych zabrano do szpitala bez zagrożenia życia. Obecnie kierowca jest kontrolowany przez policję, a kierowanie pojazdami pod wpływem alkoholu i narkotyków zostało wstępnie wykluczone. W momencie zdarzenia Zhang Moumou (mężczyzna, 75 lat) prowadził minibus
z mojego źródła jest tak;
14 maja po południu Porsche w Szanghaju nagle wjechało w barierę podczas jazdy, a następnie złamało słup telefoniczny i zraniło trzech pieszych. O 14:40 oddział Pudong Szanghajskiego Biura Bezpieczeństwa Publicznego wydał zawiadomienie stwierdzające, że po śledztwie Zhang Moumou (mężczyzna, 75 lat) prowadził samochód osobowy wzdłuż Dongfang Road z południa na północ i uderzył pieszych z powodu niewłaściwa obsługa. Trzech pieszych zostało rannych, a rannych zabrano do szpitala Obecnie kierowca jest kontrolowany przez policję i początkowo wykluczył prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu i narkotyków. Dalsze prace badawcze są nadal prowadzone.
Zgadza sie tylko dzień, wiek, nazwisko i nazwa ulicy.. a i trzech przechodniów
napisy na końcu wszytko tłumaczą
z mojego źródła jest tak
Gdzie wyście to wyczytali?! Ja tam widzę daszek, jodełka, krzesło, antena, drabina i chuj wie co jeszcze.
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania______________
youtube.com/watch?v=eav21FssUJ8Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów