Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veni_Vidi 2024-05-20, 15:03
OlejhunterPL napisał/a:

Po co ten stary dziad pchał się jeszcze w tym wieku na tron? Może ta jego baba kokietka koniecznie chciała posadzić swoją dupę na tronie i na złość starej flądrze Elżbiecie założyć koronę. Ten cały Karol to jest pajac i będzie zapamiętany jako pajac.

To się nazywa sukcesja i przez to zostanie zapamiętany na wieki jako król, a nie jakiś szaraczek bezimienny...
A co do obrazu, to ewidentnie drukarka się zjebała i ksero też nie pomogło
Zgłoś
Stachtypowacebula 2024-05-20, 16:40
Łupie mnie w kolanie. Idzie na deszcz.
Zgłoś
Qba93 2024-05-20, 16:51 3
Sztruks napisał/a:

Spij dalej owieczko… nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie czasy nadchodzą! AGENDA 2030 zbliża się WIELKIMI krokami…

Oczywiście że sobie nie zdaje,bo nie istnieje coś takiego jak przepowiadanie przyszłości xD A Ty wyjdź czasem z domu a nie oglądaj tyle tego gówna w Internecie o teoriach spiskowych napisanych na kolanie przez jakichś zjebów bez kompletnie żadnej wiedzy i dowodów na rzeczy które pierdolą. Wyjdzie Ci na dobre

Zgłoś
elim 2024-05-20, 17:02 3
Zrobiłem połączenie tego obrazu drugim bokiem i wyszła mi zamiast głowy demona to głowa smutnego konia.

Zgłoś
dw.wrzesinski 2024-05-20, 17:21 1
To się nazywa pareidolia. Swoją drogą z królową Elżbieta II też była akcja że miała diabła we włosach na banknocie.
Zgłoś
dominik666 2024-05-20, 17:40 3
Sztruks napisał/a:

Spij dalej owieczko… nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie czasy nadchodzą! AGENDA 2030 zbliża się WIELKIMI krokami…

Agenda nadchodzi hahahahaha, w łeb się jebnij "oświecony" przegrywie.
Zgłoś
darek1234 2024-05-20, 18:04 1
elim napisał/a:

Zrobiłem połączenie tego obrazu drugim bokiem i wyszła mi zamiast głowy demona to głowa smutnego konia.

Takie rzeczy robiłem 20 lat temu w Photoshopie i z każdym obrazem można zrobić takie cuda. Bawiłem się łączeniem tych samych połówek twarzy, piękne rzeczy wychodzą - jedna odbita strona twarzy to groza, druga to radość. Sprawdzało się u wszystkich, którym to robiłem
Zgłoś
P................a 2024-05-20, 18:12
Twój stary to reptilian Japierdole ale ludzie mają najebane w głowie
Zgłoś
Sztruks 2024-05-20, 18:19 1
psotny_fiutek napisał/a:

Ten portret jest wręcz przesycony symboliką...
Posłuchaj co to znaczy :

Przecież to masoński śmieć „straszy” ludzi (Ja zdaje sobie sprawę co jest 5) wysyła negatywne wibracje jebac go
Zgłoś
kothletino 2024-05-20, 18:44 8
Łalabanga, czy jakoś tak.

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-20, 19:10
Subhuti napisał/a:

Ator to kompletny idiota…

Tutaj się nie zgodzę.... On po prostu robi to, co przynosi mu kasę... Sam zapewne z tych "teorii" się śmieje. Ale hajs się zgadza.
Zgłoś
Maculata 2024-05-20, 21:13 1
Subhuti napisał/a:

Ator to kompletny idiota. Reptilianie, wojna ktora jest ustawką, źli masono żydzi którzy kontrolują świat. Czipy i demony które chcą naszej duszy albo przynajmniej wyciągu z szyszynki 😉
Wystarczy mieć wiedzę o historii ludzkości żeby wiedzieć że żyjemy w najlepszych czasach od poczatku istnienia gatunku ludzkiego. Tylko trzeba mieć wiedzę a nie mieć wyprany mózg od filmików na youtube z żółtymi napisami od davida ickea, alexa colliera i innych zjebów.
Połowa tych szurów to ruska agentura bo wszystko co podważa zachód jest dla nich dobre. Wystarczy wejść na siedlisko szurów prawda2.pl żeby zobaczyć pełno troli ze słowiańskimi swastykami powołujących sie na braci słowian…
Wychwalającymi “kulturę wschodnią “ pod niebiosa.
Światem rządzi seks przemoc i głupota, nie kosmici.
A idąc głębiej pragnienie gniew i ignorancja…

Żydzi nie kontrolują świata, a kazdy kto o nich mówi to ruski agent. Właśnie debilu sam udowodniłeś, że poerdolisz od rzeczy.
Zgłoś
MysteryMan 2024-05-20, 22:26
psotny_fiutek napisał/a:

Ten portret jest wręcz przesycony symboliką...
Posłuchaj co to znaczy :

A tego pajaca nie mam zamiaru słuchać
Zgłoś
Subhuti 2024-05-20, 22:35 1

Maculata napisał/a:

Żydzi nie kontrolują świata, a kazdy kto o nich mówi to ruski agent. Właśnie debilu sam udowodniłeś, że poerdolisz od rzeczy.

Większość szurów to po prostu idioci, doczepiają się do tego i tworzą swoje wysrywy także trole ze wschodu bo jest to im na rękę. Baptyści i inne bzdury również.
Między zero a jeden jest jeszcze bardzo dużo przestrzeni, ale wy spiskowcy tego właśnie nie kumacie.
Zgłoś
Cosmo00 2024-05-21, 8:55
Piękny portret huja się znacie pedalscy ruchacze swoich rączek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem