📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:47

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny który wierzy w jakieś p🤬lone zabobony... już prędzej dzwon do wróżbity Macieja jak niepewna przyszłość

SkoPio1 napisał/a:
No i?
Ten portret jest wręcz przesycony symboliką...
Posłuchaj co to znaczy :
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Nie znam tego ciula. 4,99zł mogę dać za ten shit.
Przepłacisz o 5PLN.

Zbysław napisał/a:
W lipcu się zacznie
To jeszcze się nie zaczęło po tylu inauguracjach?
psotny_fiutek napisał/a:
Posłuchaj co to znaczy :
Nie bez powodu ludzie od wizerunku rodziny królewskiej chcą robić skojarzenia satanizmu wizerunek króla
Za mało kolorów i skopana proporcje. To napaćkała studentka pierwszego roku ASP...?
psotny_fiutek napisał/a:
Posłuchaj co to znaczy :
Kogo obchodzi gadka tego starego szura woźniaka. Ator niech idzie pozywać macdonalda za burger bandera albo niech idzie robić kolejne teorie spiskowe o ufo czy chem trails.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie