📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
w polsce nie oplaca sie kupowac portfela..................................................................................................... w huj smutne
@wujek gargamel - zamknij japę. To już kurwa nudne jest, ileż można tolerować takich debili?
Mi też się nie domyka. Mam na napę. Ale to przez miedziaki. Bo w tych przegródkach na banknoty wiecznie pusto.
Mi też się nie domyka. Mam na napę. Ale to przez miedziaki. Bo w tych przegródkach na banknoty wiecznie pusto.
dobre i prawdziwe
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Piwko za awatar, bo dowcip chujowy
wujek gargamel napisał/a:
Dupa ci się nie domyka
.
.
.
.
.
Musisz rowa przeczyścić...
Kutasa matki se z dupy wyciągnij frajerze
Portfel na rzepa ? Która klasa ? .. wytrzymałości rzepa, rzec jasna małeiksdużede
Szusta psze paniom. Nie każdego stać na krokodylą skórę. Akurat portfel z rzepem jest zajebiście praktyczny. No i nie każdemu służy do siania szpanu, niektórzy wolą mieć coś pewnego, co się samo nie rozepnie nawet po upadku z dużej wysokości, nie zamoknie przy byle deszczu. Jak to mówią - każdemu według potrzeb. A jak komuś przeszkadza portfel na rzepa to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów