Według opisu akcja z Porto. Ładnie go wyjaśnił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehehe dobrze mu wjebał ,jak my Niemcom pod grunwaldem
Czy tak ładnie, tak po murzyńsku, małpim sposobem. Gościu nawet nie zdradzał chęci walki.
jak czarnuch atak siły nie adekwatny do przewinienia po prostu popierdolenie musi sobie ktoś wyładować na kimś
Kriski napisał/a:
Czy tak ładnie, tak po murzyńsku, małpim sposobem. Gościu nawet nie zdradzał chęci walki.
coś gadali może mu powiedział że chce go wyruchać na zapleczu
gre.g napisał/a:
Jakis jebany psychopata.
Przykład że trenbolon(steryd mogący wywoływać u nieogarów napady agresji) nie jest dla wszystkich
Murzyn z w polskich barwach. To już przesada.
Krakus36 napisał/a:
jak czarnuch atak siły nie adekwatny do przewinienia po prostu popierdolenie musi sobie ktoś wyładować na kimś
A tym bardziej, że wcześniej klepał po przedramieniu na znak uspokojenia. Widać sam potrzebował... zaspokojenia waleniem po ryju
przez chwilę myślałem że zaczną się lizać i wkładać sobie paluchy w pupe
jozue napisał/a:
przez chwilę myślałem że zaczną się lizać i wkładać sobie paluchy w pupe
to nie dzieje się u Ciebie w domu
Zjeb pierdolony, gość nawet nie miał żadnego zamiaru walki, po prostu rozmawiał, więc cokolwiek zostało tam powiedziane, taki atak powinien być rozpatrywany jako próba morderstwa, każdorazowo, gdziekolwiek by się akcja nie działa.
Się spinacie jakbyście nie wiedzieli jak działa ochrona w klubach. W naszej kochanej Polsce za złe spojrzenie potrafią Cię przekopać na bramkach, nic nowego. Banda pajaców
hektograf napisał/a:
Zjeb pierdolony, gość nawet nie miał żadnego zamiaru walki, po prostu rozmawiał, więc cokolwiek zostało tam powiedziane, taki atak powinien być rozpatrywany jako próba morderstwa, każdorazowo, gdziekolwiek by się akcja nie działa.
Z drugiej strony, zawodnik kosmiczny Zidane też był ok, ale w ostatnim meczu dał się sprowokować młodemu chujowi. Zatem, na dwoje baba wróżyła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów