📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto wie co to za fura w 0:33 ?
fura w 0.33 to lamborghini jalpa, chyba..
Złomy, wartościowe ale jakoś mniie nie wzrusza. Te diablo tylko coś mną wstrząsnęło...
pewnie sporo z tych "złomów" po prostu czeka na lepsze czasy, aż ktoś się nimi zajmie, inaczej były by już w hucie
Ci tak zwani prawdziwi faceci, którzy uważają, że prawdziwy facet powinien jarać się samochodami zwykle nawet nie wiedzą jak działa silnik i jaki jest skład benzyny, a niektórzy nawet myślą, że im większe samochód ma przyśpieszenie tym lepsze. Słowem, prawie wszyscy z tych "pasjonatów", których spotkałem to prostaki bez głowy do inżynierii. Typowy kibic jak i typowy pasjonat motoryzacji to przygłup pracujący fizycznie i obalający browara po pracy w bramie. Tak więc twoją definicję męskości mam w dupie. Nie podniecam się samochodami, a jestem facetem.
Kurwa, przy zdjeciu z Testarossa lza mi splynela po policzku.... Ciezki do obejrzenia filmik.
tak bedziemy płakac za 20 lat za naszymi machinami typu maluch, polonez, duzy fiat, lada,
jeziorekpl napisał/a:
Suchar jak dla mnie, chuj mnie obchodzi ten film, pójdę se na szrot i lepiej na tym wyjdę bo jeszcze coś zapierdole do kieszeni .
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia,nie zapłacze jak obetną mu rękę czy nogę, jak dostanie z kałacha w nogę, czy przejedzie mu po wacku czołg , prawdziwy facet zapłacze dopiero wtedy kiedy nie będze mógł już ruchać .
To ty musisz często i długo płakać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów