📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kto wie co to za fura w 0:33 ?
fura w 0.33 to lamborghini jalpa, chyba..
Złomy, wartościowe ale jakoś mniie nie wzrusza. Te diablo tylko coś mną wstrząsnęło...
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
pewnie sporo z tych "złomów" po prostu czeka na lepsze czasy, aż ktoś się nimi zajmie, inaczej były by już w hucie
Ci tak zwani prawdziwi faceci, którzy uważają, że prawdziwy facet powinien jarać się samochodami zwykle nawet nie wiedzą jak działa silnik i jaki jest skład benzyny, a niektórzy nawet myślą, że im większe samochód ma przyśpieszenie tym lepsze. Słowem, prawie wszyscy z tych "pasjonatów", których spotkałem to prostaki bez głowy do inżynierii. Typowy kibic jak i typowy pasjonat motoryzacji to przygłup pracujący fizycznie i obalający browara po pracy w bramie. Tak więc twoją definicję męskości mam w dupie. Nie podniecam się samochodami, a jestem facetem.
Kurwa, przy zdjeciu z Testarossa lza mi splynela po policzku.... Ciezki do obejrzenia filmik.
tak bedziemy płakac za 20 lat za naszymi machinami typu maluch, polonez, duzy fiat, lada,
jeziorekpl napisał/a:
Suchar jak dla mnie, chuj mnie obchodzi ten film, pójdę se na szrot i lepiej na tym wyjdę bo jeszcze coś zapierdole do kieszeni .
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia,nie zapłacze jak obetną mu rękę czy nogę, jak dostanie z kałacha w nogę, czy przejedzie mu po wacku czołg , prawdziwy facet zapłacze dopiero wtedy kiedy nie będze mógł już ruchać .
To ty musisz często i długo płakać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów