18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Greg80 2013-01-27, 19:44
DeLorean DMC-12... aż mnie serduszko zabolało.
Zgłoś
PrzysmakDrwala 2013-01-27, 19:47
kto wie co to za fura w 0:33 ?
Zgłoś
NomadUG 2013-01-27, 19:51
jeszcze ten podkład ;(
Zgłoś
kubakw 2013-01-27, 20:05
Trochę sucharem zalatuje.
Zgłoś
szefwszystkichszefow 2013-01-27, 20:18
fura w 0.33 to lamborghini jalpa, chyba..
Zgłoś
h7kchryst 2013-01-27, 20:31
Złomy, wartościowe ale jakoś mniie nie wzrusza. Te diablo tylko coś mną wstrząsnęło...

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
StanleyW 2013-01-27, 20:35 2
Rozumiem, że to sadistic ale przegiąłeś $#%%#@%$!!!
Zgłoś
cyman9 2013-01-27, 20:41
pewnie sporo z tych "złomów" po prostu czeka na lepsze czasy, aż ktoś się nimi zajmie, inaczej były by już w hucie
Zgłoś
p................a 2013-01-27, 20:52
Ci tak zwani prawdziwi faceci, którzy uważają, że prawdziwy facet powinien jarać się samochodami zwykle nawet nie wiedzą jak działa silnik i jaki jest skład benzyny, a niektórzy nawet myślą, że im większe samochód ma przyśpieszenie tym lepsze. Słowem, prawie wszyscy z tych "pasjonatów", których spotkałem to prostaki bez głowy do inżynierii. Typowy kibic jak i typowy pasjonat motoryzacji to przygłup pracujący fizycznie i obalający browara po pracy w bramie. Tak więc twoją definicję męskości mam w dupie. Nie podniecam się samochodami, a jestem facetem.
Zgłoś
Svenlee 2013-01-27, 20:54 2
mnie to rusza bardziej niż hard
Zgłoś
hydraulik 2013-01-27, 21:21
Dla mnie za mocne. Idę na harda odreagować.
Zgłoś
juki 2013-01-27, 21:59
Kurwa, przy zdjeciu z Testarossa lza mi splynela po policzku.... Ciezki do obejrzenia filmik.
Zgłoś
cyckiikrew666 2013-01-27, 22:12
tak bedziemy płakac za 20 lat za naszymi machinami typu maluch, polonez, duzy fiat, lada,
Zgłoś
knopersik14 2013-01-27, 22:19
jeziorekpl napisał/a:

Suchar jak dla mnie, chuj mnie obchodzi ten film, pójdę se na szrot i lepiej na tym wyjdę bo jeszcze coś zapierdole do kieszeni .
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia,nie zapłacze jak obetną mu rękę czy nogę, jak dostanie z kałacha w nogę, czy przejedzie mu po wacku czołg , prawdziwy facet zapłacze dopiero wtedy kiedy nie będze mógł już ruchać .

To ty musisz często i długo płakać
Zgłoś
Kl4ki3r 2013-01-27, 23:11
Wy mi tu nie pierdolcie glupot, aż szkoda takich maszynek ;( lepiej ktoś mi powie co to za nutka? Posłucham jej sobie przy moim oczekującym na lato fiacie 126p z 78r, niech wie że ja go tak nie zostawie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów