📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Suchar jak dla mnie, chuj mnie obchodzi ten film, pójdę se na szrot i lepiej na tym wyjdę bo jeszcze coś zapierdole do kieszeni .
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia,nie zapłacze jak obetną mu rękę czy nogę, jak dostanie z kałacha w nogę, czy przejedzie mu po wacku czołg , prawdziwy facet zapłacze dopiero wtedy kiedy nie będze mógł już ruchać .
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia,nie zapłacze jak obetną mu rękę czy nogę, jak dostanie z kałacha w nogę, czy przejedzie mu po wacku czołg , prawdziwy facet zapłacze dopiero wtedy kiedy nie będze mógł już ruchać .
@Up Kolejny pseudo twardziel- jak dorośniesz synu, to zrozumiesz
Tyś kurwa symbol męstwa glejt jebany się odezwał
kurwa, najgorsze jest to, że walają się takie cuda i niszczą. Właściciele mają je w dupie, a się chuje chamią i próbują sprzedać takie za wygórowane ceny, więc przeciętny kupujący nie ma szans na odratowanie historii Chciałbym mieć Forda Mustanga '69
jeziorekpl, zamknij dupe i nie pajacuj tylko słuchaj co starszyzna mówi a daleko zajdziesz
jeziorekpl
prawdziwy mezczyzno, jak tam, masz juz wlosy pod pachami?
twoj pierwszy argument jaki ci przyszedl do glowy??
ciekawe masz doswiadczenia
prawdziwy mezczyzno, jak tam, masz juz wlosy pod pachami?
jeziorekpl napisał/a:
I chłop prawdziwy nie płacze z powodu rżnięcia go w dupe przez konia
twoj pierwszy argument jaki ci przyszedl do glowy??
ciekawe masz doswiadczenia
fajne bąki mi dzis wychodzą
*sypki drift po blacie*
ee tam to tylko pokazuje, że wszystkie fury to jeden i ten sam złom.. tylko za jeden płacimy mniej a za inny nas w chuja robią i płacimy grube miliony.
Gdzieś w Polsce jest takie złomowisko, już nie pamiętam gdzie. Trafiają tam stare polskie i nie tylko auta. Utrzymywane jest z podatków, czyli każdy z nas je opłaca, jednak nie można ich kupić, bo prawo zabrania. Szkoda...
Ludzie mają jakiegoś pierdolca na punkcie samochodów. Złom to złom.
Ciekawe czy w średniowieczu pokazywali sobie truchła koni.
Ciekawe czy w średniowieczu pokazywali sobie truchła koni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów