Chyba USA, mi się podobało mają ten luz i spontan, u nas by raczej nie wyszło przynajmniej (na trzeźwo).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mega pozytywne.
(...) u nas by raczej nie wyszło (...)
U Nas by było :
- Dzień dobry, straż miejska. Musze Pana ukarać mandatem za picie alkoholu w miejscu publicznym.
Faktycznie miło się patrzy na takie akcje, bez spiny, na spontanie
U Nas by było :
- Dzień dobry, straż miejska. Musze Pana ukarać mandatem za picie alkoholu w miejscu publicznym.
Faktycznie miło się patrzy na takie akcje, bez spiny, na spontanie
no i dla takich filmów jak potakujące pieski i śpiewające tłumy wchodzę na sadola - zajebiste <3
murzyński wodzirej parkowy się kurwa znalazł.
Mega, super zgranie.
to mi wygląda na jakieś zbiegowisko ; festiwal czy inne takie.
myślicie że u nas to nie przejdzie ? naturalnie że nie jeśli wyskoczysz z czymś takim w randomowym miejscu, jeśli już przejdzie to tak jak na nagraniu w miejscu gdzie ludzie przyszli napić się i bawić - wystarczy jakiś festiwal, festyn itp. miejsca
wyciągnijcie kija z dupy i skończcie narzekać bo sami siebie ciągniemy na dno
myślicie że u nas to nie przejdzie ? naturalnie że nie jeśli wyskoczysz z czymś takim w randomowym miejscu, jeśli już przejdzie to tak jak na nagraniu w miejscu gdzie ludzie przyszli napić się i bawić - wystarczy jakiś festiwal, festyn itp. miejsca
wyciągnijcie kija z dupy i skończcie narzekać bo sami siebie ciągniemy na dno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów