📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten język... może i dziwny, może i połamany, ale i tak brzmi lepiej niż niemiecki.
Pierwszy raz widzę pozytywne zakończenie w tej kreskówce.
z tego co widze co sie dzieje w Ju Es Ej to zaraz powinny byc jazdy z producentami tego odcinka i...25 lat wiezienia plus krzeslo elektryczne
Muszę staremu arabowi przyznać rację, King Crimson to jest moc.
ja tam śmierci mu nie życzę, ale wpierdol mógłby dostać od czasu do czasu
Odpowiednik polskich kartonów (tych co kiedyś leciały a nie tych popierdułek co teraz są). Jak nazywa się tytuł tej kreskówki?
Przeciez oni nie gadaja zadnym jezykiem to jest zwykle ble ble, sklecone bzdurne przekrecone slowa.....
@maid88 - Mortal Kombat ahmi ahmi akbari (Violence doesn't solve anything- przemoc niczego nie rozwiązuje)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów