Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Mam znajomych Ukraińców - to spoko ludzie i nie chciałbym dla nich takiego losu. Wszyscy przyjechali tu przed wojną. Natomiast durnie, którzy zagłosowali na Zelenskiego powinni iść za jego radą i walczyć do ostatniego Ukraińca.
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Czyli teraz trzeba ich wszystkich wymordować i wpizdu będzie spokój
To tak nie działa, że obca żandarmeria przyjeżdża sobie do Polski i wyłapuje ludzi na ulicach, sami musielibyśmy to zrobić. Inna sprawa, że pewnie połowa tych niby ukrów w Polsce to ruskie kurwy , z ukraińskim paszportem. To niestety dramat Ukrainy , zresztą podobnie jak krajów bałtyckich gdzie nawet do 30% społeczeństwa to nazwożone sowieckie robactwo
Człowieku jak skonczysz walic konia w piwnicy ojcu i zaczniesz sobie, to włacz cos innego jak wp i tvn, pojedz popatrz porozmawiaj z ludzmi.
Ukry to najgorsze co było w ZSRR, jako jedyna republika która otrzymałą niepodległość, tak otrzymała nie odzyskała ( bo nigdy ukrów nie było jako państwa ) nie zrobiła nic by sie rozwijac, gdyby nie Rosjanie a wczesniej Polacy to ta banda ograniczonych banderowskich kundli dalej by siedziała w szałasach i ziemiankach jak przed druga wojną światową.
Człowieku jak skonczysz walic konia w piwnicy ojcu i zaczniesz sobie, to włacz cos innego jak wp i tvn, pojedz popatrz porozmawiaj z ludzmi.
Ukry to najgorsze co było w ZSRR, jako jedyna republika która otrzymałą niepodległość, tak otrzymała nie odzyskała ( bo nigdy ukrów nie było jako państwa ) nie zrobiła nic by sie rozwijac, gdyby nie Rosjanie a wczesniej Polacy to ta banda ograniczonych banderowskich kundli dalej by siedziała w szałasach i ziemiankach jak przed druga wojną światową.
Tego uczył cię ojczym podczas czy przed stosunkiem? Idź się doucz, bo walisz głupa
Tego uczył cię ojczym podczas czy przed stosunkiem? Idź się doucz, bo walisz głupa
cóż, nie mam ojczyma, mam Tatę i Mamę, oboje jak ja sa wykształceni, pracują w służbie zdrowia, tak jak i ja. Przykro mi, że cie uraziłem wspominając o ojcu, mogłem sie domyślić, że miałeś wielu "tatusiów" czesto tylko przez jedna noc, ten "ojczym" tłumaczy twoja wiedze i poziom intelektualny, ogladaj dalej TVN, wklej na fejsbuczka jakim to jestes przyjacielem z ivanami i innymi saszkami z upadliny. Jestesmy z Ciebie dumni, jestes SUPER tak trzymaj, dobrze gdy w społeczeńswtie jest takl wielu mówiąc dyplomatycznie głupków, bez wiedzy, doświadczenia, honoru, pochodzenia i zdania .... łatweo takiemu motłochowi wmówić co sie chce
"Ukry to najgorsze co było w ZSRR, jako jedyna republika która otrzymałą niepodległość, tak otrzymała nie odzyskała ( bo nigdy ukrów nie było jako państwa ) nie zrobiła nic by sie rozwijac, gdyby nie Rosjanie a wczesniej Polacy to ta banda ograniczonych banderowskich kundli dalej by siedziała w szałasach i ziemiankach jak przed druga wojną światową."
Z tego wpisu wynika jak nieprzeciętnie jesteś wykształcony. Robiłeś samochodówkę czy budowlankę?
y że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Nie wojenkomat, w WKU, nie Ukraińców a Polaków, i nie sen - a niedaleka przyszłość. Pobór wróci za max 5 lat - być może pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.
Nie wojenkomat, w WKU, nie Ukraińców a Polaków, i nie sen - a niedaleka przyszłość. Pobór wróci za max 5 lat - być może pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.
A możesz wyjaśnić co cię tak dziwi? Przecież to oczywiste, że pabór wróci - BA - cały czas obowoiązuje, jedynie jest zawieszony dla nowych rekrutów - rezerwa nadal otrzymuje wezwania na cwiczenia
pierwsze ćwiczenia poborowych będą od razu pod Bahmutem.
Tylko to mnie dziwi, i z tego powodu tego mema dałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów