Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
To tak nie działa, że obca żandarmeria przyjeżdża sobie do Polski i wyłapuje ludzi na ulicach, sami musielibyśmy to zrobić. Inna sprawa, że pewnie połowa tych niby ukrów w Polsce to ruskie kurwy , z ukraińskim paszportem. To niestety dramat Ukrainy , zresztą podobnie jak krajów bałtyckich gdzie nawet do 30% społeczeństwa to nazwożone sowieckie robactwo
nna sprawa, że pewnie połowa tych niby ukrów w Polsce to ruskie kurwy , z ukraińskim paszportem.
Nie jestem wybredny w tym temacie.
Brać ich wszystkich jak leci !!!
A mi się marzy że któregoś dnia wstanę rano, a we wszystkich wiadomościach trąbią że ukr-wojenkomat zaczyna porywać ukraków w Polsce i wywozić na dzikie pola... Piękny sen.
Wez mi nawet nie mow takich rzeczy. Rozmarzylem sie. Tych zjebanych gruzinow, serbow i jakies inne dziadostwo ktorego pelno po kebabowniach niech tez biora. Skoro gosc z KRLD nagle stal sie buriatem, to Ci z lapanki moga byc ukraincami i na miesny szturm odbijac ziemie oligarchow! Och, piekny to byl sen.
Ale zaczyna mnie to wkurwiac, ze jebane kebaby najmuja sobie lokal i na polowe chodnika na rynku rozstawiaja sie z pierdolonymi krzeselkami i cala ta dzicz tam siedzi i belkocze w jakims gowno radzieckim jezyku. Miasteczko 15tysi mieszkancow, a w ciagu dnia coraz wiecej jakiegos brudnego bydla i czarnuchow czarniejszych niz asfalt. Nie wyglada to dobrze.
Co za pojebany swiat. Nawet nie mozesz sobe kobiety porwac z jakiegos wygwizdowa, bo wszedzie jakies zwyrole powiesily kamery.
dzięki takim ""zwyrolom "" głównie i istnieje sadistic, z moich obserwacji, większość tematów które widziałem pochodzi właśnie z takich kamer...
Ty się lepiej tak nie rozmarzaj.
Nie po to POPiS wprowadził ustawę o noszeniu i zasadach użycia broni palnej przez obce służby i wojsko na terenie RP po za terenem strzelnicy i poligonu, aby z tego nie korzystali jak przyjdzie pora.
Zdaje się, że to była ustawa o numerze 1033.
Oglądałeś film "Samowolka".
W wojsku sztuka jest sztuka.
Gdyby Twoje marzenia wprowadzili w czyn, to pierwszego złapali by Ciebie, pobili do nieprzytomności i obudziłbyś się już na linii frontu, albo na stole operacyjnym jak Ci wyrzynają nerki i wątrobę.
Myślisz, że ktoś by to sprawdzał?
O Ty naiwny! xD
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Gdyby Twoje marzenia wprowadzili w czyn, to pierwszego złapali by Ciebie, pobili do nieprzytomności i obudziłbyś się już na linii frontu, albo na stole operacyjnym jak Ci wyrzynają nerki i wątrobę.
Myślisz, że ktoś by to sprawdzał?
O Ty naiwny! xD
A za co mieli by mnie pobić itp. ? Czy ja ukrop czy rusek jestem? co ty pierdolisz typie. Nie pij tyle, chyba że Z Kijowa do mnie piszesz czy Moskwy. To by wiele tłumaczyło.
[ Dodano 2024-11-05, 20:25 ]
ucz się historii, bo lubi się powtarzać ,
prehistoria rzezi wołyńskiej :
"Pacyfikacja Ukraińców przez Polaków to akcja represyjna, którą władze II Rzeczypospolitej przeprowadziły na terenie południowo-wschodniej Polski w 1930 roku. Celem było stłumienie rosnących ukraińskich działań antyrządowych, które obejmowały sabotaż, podpalenia i protesty. Polska policja i wojsko w odpowiedzi stosowały brutalne środki: niszczono ukraińskie domy, zamykano szkoły, aresztowano liderów.
Działania miały zastraszyć Ukraińców i wymusić spokój, ale pogłębiły tylko konflikt między polską władzą a ukraińską mniejszością. W efekcie relacje między Polakami a Ukraińcami stawały się coraz bardziej napięte, co miało długotrwałe skutki."
"Rządy będą wykorzystywać wszelkie dostępne technologie, aby walczyć ze swoim głównym wrogiem - własną ludnością. "
Noam Chomsky
Uczyłem się pilnie Historii mojego Narodu, mojej Polski.
Więc nie cytuj mi tu dzieciaku ukraińskich Żydów( Noam Chomsky), i ich punktu widzenia. bardzo proszę. Bo to dla mnie żaden autorytet.
No chyba ze jesteś ukraińskim Żydem w Polsce, wtedy zrozumiem dla czego mi to cytujesz.
Uczyłem się pilnie Historii mojego Narodu, mojej Polski.
spoko
a jaki ci żyje się przy żydach w Polsce ?
pokaż mi chociaż jednego nieżyda na wysokim stanowisku?
nawet pedofil jp2 miał żydówkę starą Katz.. więc twój światopogląd jest ukształtowany przez żydowską edukacje, telewizję itd
przegrzał się mózg od tv i sadistic - napij się piwka- uspokój się
argument co do wieku jest na poziomie starej babci..
jeśli bym miał 80 lat - co to zmieni?
Wiek nie definiuje całkowicie osobowości czy kompetencji. Każda osoba ma unikalne doświadczenia, które wpływają na jej podejście i umiejętności.
czasami z wiekiem przychodzi mądrość, może goniła cię, ale byłeś szybszy i po prosu się zestarzałeś i jesteś zgorzkniały i pełen nienawiści do każdego kto ma odmienne zdanie od ciebie ...
spoko
a jaki ci żyje się przy żydach w Polsce ?
pokaż mi chociaż jednego nieżyda na wysokim stanowisku?
nawet pedofil jp2 miał żydówkę starą Katz.. więc twój światopogląd jest ukształtowany przez żydowską edukacje, telewizję itd
..
Stary, teraz to popłynąłeś!
Jak można zarzucać JP2, że miał matkę żydówkę o nazwisku Katz? Przecież to absurd!
Jego matką była żydówka o nazwisku po matce Scholz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów