18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Porwanie płodu.
_................_ • 2022-12-07, 13:03
Czy ta parka nie mogła ani adoptować, ani porwać już żyjącego dziecka, zamiast wycinać płód?

Taka to ogromna żądza posiadania płodu.
Ale propsy dla autora tego newsa, że rozumie że płód to nie człowiek i dlatego napisał o kradzieży a nie porwaniu

Zgłoś
Heman 2022-12-07, 13:11 2
_RottenFetus_ napisał/a:

Czy ta parka nie mogła ani adoptować, ani porwać już żyjącego dziecka, zamiast wycinać płód?

Mogli tak zrobić, ale wtedy nie miałbyś co wstawić na stronę.
Zgłoś
SkoPio1 2022-12-07, 13:22 35
"Wiedziała, że jej dziecko pojawi się na świecie lada moment i szykowała się do jego narodzin. Para zdesperowanych zwyrodnialców wykorzystała ten instynkt"

Instynkt, że wiedziała, czy instynkt, że się szykowała?

"Gdy aresztowano oprawców stał się cud"

Maryja się objawiła pastuszkom?
Czy np. dziecko zmarło przy wycinaniu, ale po aresztowaniu oprawców ożyło?
Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi...
Zgłoś
Heman 2022-12-07, 13:30 11
SkoPio1 napisał/a:

"Gdy aresztowano oprawców stał się cud"

Maryja się objawiła pastuszkom?

Zgłoś
unpleasant 2022-12-07, 14:07 2
Plan był doskonały. Zwabić ciężarną, wyciąć dziecko, zarejestrować na siebie i już. Co może się nie udać ?!
Zgłoś
Batman_ 2022-12-07, 15:58 1
Nic nowego, takiego czynu już się dopuściła Lisa Montgomery, za co została uśmiercona w zeszłym roku.
Zgłoś
gumispam 2022-12-07, 17:05 3
Co to za cud?
Zgłoś
Ogórek 2022-12-07, 17:53 7
A gdzie film z cesarskiego cięcia?
Zgłoś
smc 2022-12-07, 18:35
Gdzie byli jego rodzice?
Zgłoś
ritu4l 2022-12-07, 18:40 4
Jakby nie wystarczyło że widzę te brukowe gównonewsy we wiadomościach przeglądarki to teraz będą się pojawiać na sadolu

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
jestemza 2022-12-07, 20:44
Moja w tym roku chciała sobie polecieć tam na tydzień rozpusty, mlody u teściowej, my kurwa niby 3 dni w samolocie . Dzięki tej stronie nie poleciałem do tych zawziętych katolików. Jednakże po mimu lat na tej stronie dla mnie to skurwysynstwo i szkoda mi tej matki i dziecka bardziej niż tego poległego "polskiego najmenika na ukr"
Zgłoś
wojownik070707 2022-12-07, 21:03
Na hardzie jest taki bardzo ładnie opisany temat. Nazywa się: Niezapomniany baby shower. Polecam każdemu
Zgłoś
Speakerninja 2022-12-08, 5:57
Był ten temat kiedyś na hardzie ze zdjęciami płodu
Zgłoś
Córka_Spawacza 2023-01-10, 22:32
Mogli się zainteresować dziwkami z czarnego marszu lewackich kurew

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów