Trochę im zajęło. Villeparisis , Francja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Trochę im zajęło. Villeparisis , Francja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Trudno jest zamknąć człowieka w bagażniku, kiedy ten ma siłę stawiać opór.
yelow88 napisał/a:
Chłopaki chyba pierwszy raz to robią
walczy o życie, oni raczej nie będą chcieli okupu
W bmw f30 jest ukryty taki sznurek z kułeczkiem w bagażniku, pociągasz i bagażnik się otwiera, taka ukryta funkcja dla takiej sytuacji
No co. Porywanie panny młodej według muslimowego zwyczaju. Jaki kraj taki obyczaj.
kiedys tam bylem kurwa brud syf brudasy wszędzie
Masturbator18 napisał/a:
W bmw f30 jest ukryty taki sznurek z kułeczkiem w bagażniku, pociągasz i bagażnik się otwiera, taka ukryta funkcja dla takiej sytuacji
Tak z "kuleczkiem"
Masz to bmw masturbatorze???
Czterech rodowitych francuzów bawi się w "łapanego" z białasem z mniejszości etnicznej. Chcą go zabrać na wycieczkę do Afryki tam gdzie jego miejsce.
Nie wiem po czym wznosisz, że źle im poszło. To prawilne chłopaki są. Przydała by się tylko muzyka z Benny Hilla. Po przechodzącej kobiecie widać, że to chleb powszedni i nie robi to na niej wrażenia.
yelow88 napisał/a:
Chłopaki chyba pierwszy raz to robią
Nie wiem po czym wznosisz, że źle im poszło. To prawilne chłopaki są. Przydała by się tylko muzyka z Benny Hilla. Po przechodzącej kobiecie widać, że to chleb powszedni i nie robi to na niej wrażenia.
Masturbator18 napisał/a:
cesarz1982 napisał/a:
Tak z "kuleczkiem"
Masz to bmw masturbatorze???
jechał kilka razy w bagażniku, to odróżnia auta od środka po kółeczkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów