A gdzie Ty tam teslę widzisz?
Fakt i racja, niczego nie weryfikowałem tylko wrzuciłem jak leci:
No tak, liczba wirtualnych piw każdego dnia musi się zgadzać.
Najważniejsze ,że jest szczęśliwy
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzAmerykanie to totalni debile, jest zator na autostradzie to powinni włączyć światła awaryjne, po to przecież one są! Nie wspominając już o tym, że mogliby z łaski swojej zjechać i zrobić coś w stylu korytarza życia dla nieogarów którzy siedzą w telefonach, zobaczą sytuację o sekundę za późno i na mokrej nawierzchni będą mieli drogę hamowania stanowczo za długą
Nawet jeśli automatycznie powstawał by dodatkowy bezpieczny pas dla nieogarów to zawsze znajdzie się tępa dzida zapatrzona w telefon.
Amerykanie to totalni debile, jest zator na autostradzie to powinni włączyć światła awaryjne, po to przecież one są! Nie wspominając już o tym, że mogliby z łaski swojej zjechać i zrobić coś w stylu korytarza życia dla nieogarów którzy siedzą w telefonach, zobaczą sytuację o sekundę za późno i na mokrej nawierzchni będą mieli drogę hamowania stanowczo za długą
W czasie wyprzedzania na lewym pasie patrzy w telefon? No co ty pierdolisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów