Nawet policję opieprzył ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nawet policję opieprzył ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FatFinger0103 napisał/a:
W Nowym Jorku w centrum miasta masz dwa rodzaje policji. Taka normalna, którą znamy i cieszymy się jak wyjmują gnata i takie ścierwo utylizują, oraz drugi rodzaj policji tzw NYPD Traffic Enforcement czyli coś w rodzaju takiej straży miejskiej w Polsce, tyle, że oni tylko zajmują się kierowaniem ruchu i wystawianiem mandatów za złe parkowanie. W taką właśnie policję rzucił nasz kolega tym swoim drewnianym mieczem czy co to dla niego było.
Nic to nie zmienia, tu gość jest zagrożeniem dla innych więc kurwa wypadałoby zrobić cokolwiek...
Pewnie samica mu się puściła z innym orangutanem i nie może jej teraz znaleźć w miejskiej dżungli.
zachowuje się jak wożny w szkole
zotrix napisał/a:
nie bawem w Warszawie
niebawem skończysz szkołę i dalej pisać nie potrafisz... wież się do nauki, bo skończysz jak ten loco
Urwał się z postronka jakiemuś plantatorowi z południa, który przyjechał na targ bawełny do NY. Połamią go kołem i oćwiczą batogiem, to spokornieje - jak przeżyje.
Prosty napisał/a:
Zaraz w Polsce kurwy
W Polsce to on po 10 minutach bedzie lezal na chodniku przekopany przez pierwszego lepszego faceta, chyba ze trafi na kilku to skonczy z rozlupana czaszka wykrwawiajac sie zanim przyjedzie smieciarka
Powiem wam, że jak tak na niego się patrzy to faktycznie trochę przypomina człowieka. Nie dziwi mnie, że jak się takie zwierzę ubierze to można się pomylić.
Nome napisał/a:
niebawem skończysz szkołę i dalej pisać nie potrafisz... wież się do nauki, bo skończysz jak ten loco
raczej nie bo twoi rodacy widlarze pozajmowali miejsca
zotrix napisał/a:
raczej nie bo twoi rodacy widlarze pozajmowali miejsca
a ty skąd jesteś misiu, jeśli widlarze zajęli ci miejsca, to naprawdę z tobą źle
Mietek7567 napisał/a:
Po czym policja się nawet nie zatrzymała? To jeszcze USA czy UK?
To radiowóz ruchu drogowego, zazwyczaj jest tylko jeden funkcjonariusz bez broni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów