📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po huj klepie takie grube dupsko,
Co to nie ma zgrabnych białych tyłeczków
Pralpunkt napisał/a:
Po huj klepie takie grube dupsko,
to może jednak lepiej niech klepie te przeznaczone dla niego zady...
Halman napisał/a:
to może jednak lepiej niech klepie te przeznaczone dla niego zady...
Dokładnie. Nie powinno się mieszać gatunków.
Jak to nie fake, to zbyt słabo potraktowała to pierdolone atencyjne ścierwo.
Rebeliant napisał/a:
Jak to nie fake, to zbyt słabo potraktowała to pierdolone atencyjne ścierwo.
Ustawka jak chuj.
Co to ma wspólnego z katolicyzmem, mośku jeden?
Syn_Milionera napisał/a:
Co to ma wspólnego z katolicyzmem, mośku jeden?
udowodnij że nic nie ma.
Halman napisał/a:
udowodnij że nic nie ma.
Ty tak na serio? Jestem katolikiem ale komuś kto znieważa kościół mam prawo przyjebać w ryja.
specjalnie się zalogowałem ,żeby napisać ze to jest jebany fejk widzialem ten filmik w calosci dziekuje
luxpiotr napisał/a:
Ty tak na serio? Jestem katolikiem ale komuś kto znieważa kościół mam prawo przyjebać w ryja.
To może sypnij jakimś paragrafem, według którego "masz prawo". Typowy miłosierny katotalib.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów