📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Tak samo będzie z tym płotem, co PiSiory postawili na granicy białoruskiej
Ja jebie, ten szczur co się wbił przez okienko podawcze to jeszcze rozumiem, szczupły, zwinny, okienko w miarę duże, ale ten drugi??? Jak ten szczur tam wlazł?? XD
Nikt_nie napisał/a:
Ja jebie, ten szczur co się wbił przez okienko podawcze to jeszcze rozumiem, szczupły, zwinny, okienko w miarę duże, ale ten drugi??? Jak ten szczur tam wlazł?? XD
Te szczury ważą po 55 kilo, a w barkach sa szerokości wieszaka na ubrania... Gdyby nie broń palna to by ich każdy najebał w 10 sekund. Szczury suchoklatesy.
Suckday napisał/a:
Tak samo będzie z tym płotem, co PiSiory postawili na granicy białoruskiej
Co ty nie powiesz. Lepiej strzelać w dziurę niż szukać po lesie.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Te szczury ważą po 55 kilo, a w barkach sa szerokości wieszaka na ubrania... Gdyby nie broń palna to by ich każdy najebał w 10 sekund. Szczury suchoklatesy.
Coś w tym jest, pewnie jestem przyzwyczajony do widoku naszych polskich braci, a jak wiadomo do "małego" narodu nie należymy.
Jakie szczury xD
Przeszli prze te kraty jak sraczka przez lejek. Chyba ten właściciel nie widział jak okna życia wyglądają w naszym kraju Niektóre nocne mają zabezpieczenia lepsze od kantorów
Ahh te kocie ruchy!
O kurwa jebane męty
Dźwidrzkami dla kota sie wjebal :/
:catfacelapm:
nie chce mi sie edytowac a wiem ze zgodnie z regulamienem musze wstawic wiecej niz jedno slowo to elo
nosz qwa
oho samo sie zedytowalo xd
:catfacelapm:
nie chce mi sie edytowac a wiem ze zgodnie z regulamienem musze wstawic wiecej niz jedno slowo to elo
nosz qwa
oho samo sie zedytowalo xd
kolo sobie wietrzył, a tu taka sytuacja...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów