Przy podnoszeniu ciężarów dochodzi do porządnej nieasekuracji przez co ciężarowiec ląduje na ziemi z grymasem bólu będąc przez ciężar pokonanym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki doktor nauk analnych wypowie się kto postrzelił go prądem?
Sam się postrzelił, jak dla mnie to jakiś rodzaj porażenia uszkodzenia mięśni i porażenia ośrodka.
Asekuracja średnia, tym bardziej, że jest zabezpieczany przez pięciu gości, którzy wiedza, na czym owo zabezpieczanie polega. Tym bardziej, że na gryfie jest niewiele ponad 200 kilogramów (naliczyłem cztery obciążniki 25kg na stronę, choć nie jestem pewien, jakość filmu chujowa)
@up jak dla mnie 5x25 strona czyli 280? Koles za duzy jest na marne 200+
przechyliło go do przodu... dźwignia... kręgosłup w części lędźwiowej? obstawiam ucisk na nerwy rdzeniowe
uszkodzony nadgarstek zapewne tylko co dokładnie to nie jestem pewien podejrzewam urwanie ścięgna, technika low bar czyli gryf jak najniżej położony na plecach przy przysiadzie z jednoczesnym trzymaniem oburącz uważam za jedno z najtrudniejszych, trzeba mieć zajebiście dobrą technike do tego otrzymując w zamian skrócenie dźwigni dzięki czemu więcej możemy podnieść.
Kurwa i dobrze mu, wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Jak zabierasz się za jakiś sport to rób to amatorsko, bo szkoda zdrowia. Taki ciężar może zrobić krzywdę, najgorzej jak stanie się coś w kręgosłup lub od odżywek rozjebiesz sobie serducho. Niestety do ciężarów trzeba mieć predyspozycje genetyczne, trzeba być grubokościstym chłopem.
Tak samo nawet z głupim bieganiem, człowiek biega coraz szybciej i wykręca swoje rekordy życiowe. Za bardzo się nakręci i chuj kolano wyjebane, lub achillesy. Niestety trzeba normalnie funkcjonować, ale przez głupotę sami możemy sobie zrobić krzywdę.
Tak samo nawet z głupim bieganiem, człowiek biega coraz szybciej i wykręca swoje rekordy życiowe. Za bardzo się nakręci i chuj kolano wyjebane, lub achillesy. Niestety trzeba normalnie funkcjonować, ale przez głupotę sami możemy sobie zrobić krzywdę.
SpeedyG napisał/a:
Kurwa i dobrze mu, wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Jak zabierasz się za jakiś sport to rób to amatorsko, bo szkoda zdrowia. Taki ciężar może zrobić krzywdę, najgorzej jak stanie się coś w kręgosłup lub od odżywek rozjebiesz sobie serducho. Niestety do ciężarów trzeba mieć predyspozycje genetyczne, trzeba być grubokościstym chłopem.
hahaha to musi byc jakis zart od dzis nie pobijamy rekordow w sportach bo trzeba to robic amatorsko zeby uwazac na siebie hahah siedz w domu na fotelu ziomus
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów