📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież to strażnik chciał zajebać gościowi stolikiem.A że broniąc się przed tym,ojciec popchną napastnika i ten zajebał w posadzką. Obrona konieczna,pasywna.
zwierzak30 napisał/a:
Przecież to strażnik chciał zaj***ć gościowi stolikiem.A że broniąc się przed tym,ojciec popchną napastnika i ten zaj***ł w posadzką. Obrona konieczna,pasywna.
ślepy?
Ale wpadł z tym stołem na niego jak chuj na Mariole i jeb zresetował gościa
DarioLee napisał/a:
Ale wpadł z tym stołem na niego jak chuj na Mariole i jeb zresetował gościa
Bardziej wyłączył mu system ostatecznie
zdun napisał/a:
ślepy?
Te,zdun. Jakbym chciał sobie postawić taki mały piecyk kumulacyjny,do ogrzewania na działce,na drewno.To mogę go postawić z samej szamotki?Czy muszę na to kłaść jakieś kafle czy cuś?
zwierzak30 napisał/a:
Te,zdun. Jakbym chciał sobie postawić taki mały piecyk kumulacyjny,do ogrzewania na działce,na drewno.To mogę go postawić z samej szamotki?Czy muszę na to kłaść jakieś kafle czy cuś?
nie polecam kłaść czegoś innego niż jakiś tynk. Płytki z czasem odejdą, za duża temperatura. Nawet ten super klej nie pomaga.
I ten moment "o kurwa ale sie narobilo"...
Generalnie tragiczna i bezsensowna sytuacja, ktora zmienia zycia o 180° w tym jedno konczy. Ciekawe o co tam w ogole poszlo
Generalnie tragiczna i bezsensowna sytuacja, ktora zmienia zycia o 180° w tym jedno konczy. Ciekawe o co tam w ogole poszlo
ale te zycie kruche
Borys napisał/a:
I ten moment "o kurwa ale sie narobilo"...
Chyba zrozumiał że nie będzie na ślubie syna. I wnuków też przez okno porodówki nie zobaczy.
Nyrewesa napisał/a:
Chyba zrozumiał że nie będzie na ślubie syna. I wnuków też przez okno porodówki nie zobaczy.
W głębi swojej czarnej duszy wiedział od dawna, że młody będzie musiał dorastać bez ojca. Natury nie oszukasz.
Przynajmniej wyrobi sobie znajomości i załatwi jakąś fuchę młodemu w lokalnym gangu. Wykształci się w sztuce grypsowania i przekaże niezbędną wiedzę swojemu potomkowi podczas widzeń, w końcu statystycznie co trzeci czarnuch trafia do więzienia.
zwierzak30 napisał/a:
ojciec popchną napastnika
Te, zwierzak, obiło ci się o uszy takie coś jak ortografia, odmiana przez przypadki, czasowniki, rzeczowniki, przymiotniki itp?
Zrobił pozycję boczną, nieustaloną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów